Bijna vakantie! Nog even en ik lig weer aan het mooie Spaanse strand. Heerlijk met mijn gezin naar de camping. Ja ik kampeer and i love it! Vakantie is voor ons heilig, minimaal één keer per jaar, no matter what. Dit zijn de enige 3 weken per jaar dat ik mezelf rust gun. De Luv2Move stekker gaat er even helemaal uit (dankzij mijn topteam). Niets anders dan genieten van de zon, mijn gezin en het niets doen. Nou jaaaaaa… Bijna helemaal niets dan.

Ik heb namelijk een verslaving: bewegen. Mijn drang om te dansen/sporten is zo groot dat ik tijdens mijn vakanties niet kan stoppen. Het voelt zelfs een beetje alsof ik zou stoppen met tanden poetsen, een beetje viezig. Ik ben helaas geen allround sporter. Gooi een bal naar mij en ik begin keihard te gillen, ik haat hardlopen en ik kan mezelf moeilijk motiveren dus fitness wordt ook niet wat. Nou Evelien, dan ga je toch lekker dansen! Tja.. dat is ook een ding, meedoen met groepslessen vind ik ook alleen maar leuk als Steve Boedt de les geeft en hij heeft het vast te druk om lesjes te geven op mijn camping. Dus wat ik altijd doe op vakantie (ondanks dat iedereen me voor gek verklaart): Ik meld me bij het animatie team van de camping en VRAAG of ik alsjeblieft wat lesjes mag geven. Zumba, Booiaka, Steps, het maakt me niet uit, zolang ik maar dat podium op mag. Vervolgens loop ik alle tenten langs om te vragen of er mensen zijn die mee willen doen! Ja ja.. Ik weet het, het klinkt behoorlijk overdreven, maar dat is mijn ding ;-P.

Dit jaar heeft René het mij bij voorbaat al verboden omdat ik moet herstellen van blessures..Maar of het me gaat lukken, i don’t know!

Wil jij nou ook blijven bewegen tijdens jouw vakantie, maar liever niet als sportmedewerker van jouw vakantie verblijf :-)? Hier een aantal tips:

1. Doe mee met de sportlessen van het animatieteam
Elke camping, hotel of resort heeft vaak een programma met allerlei sportlessen. Vaak ook leuke groepslessen (gegeven door fanatieke gekkies ;-)) Trek wel je sportBH aan, want Zumba in een driehoek bikini is niet aan te raden.

2. Maak een lange wandeling over het strand.
Ga rennen of wandelen, het maakt niet uit. Met je blote voeten door de branding geeft extra weerstand. Neem je liefje mee en ga bij zonsondergang. Romantiek terwijl je calorieën verbrand.

3. Ga een avond stappen
Dance the night away! Geef Annie jouw tasje en spring de dansvloer op. Drink af en toe een slokje water en laat je leiden door de DJ. Dit hou je makkelijk een paar uur vol en je hebt weer genoeg gedaan voor een aantal dagen.

4. Beklim een berg
Blijf je in Nederland dan is deze wat lastig, maar in elk vakantie gebied is wel iets om te sightsee-en. Ga er lopend naartoe, pak de trap i.p.v. de lift en loop er een paar rondjes omheen. Tadaa.. training van vandaag weer gehad.

5. Luv2Move
Mis je ons nou te erg, dan kun je altijd nog het Luv2Move YouTube kanaal aanzetten en meedansen in jouw voortent. Laat ff een comment achter bij het filmpje als je dat gedaan hebt :-).

Ga je nou niet op vakantie? Nou dan kun je lekker blijven dansen bij Luv2Move natuurlijk. Nog geen lid bij ons? Klik hier voor onze summer deal.

Fijne vakantie!

Eve

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.