Heb jij Veraflow al eens uitgeprobeerd? Of heb je eigenlijk nog niet zo’n heel goed beeld van wat Veraflow nou eigenlijk precies inhoudt? Ik geef je vandaag 7 redenen waarom je Veraflow gewoon MOET uitproberen! En niks houdt je nog tegen met de fantastische aanbieding voor de maand april. De hele maand Veraflowen voor slechts €10,-. Let’s try!

1. De combinatie van dans, stretch en mindfulness is allereerst ontzettend leuk maar daarnaast ook heel goed voor lichaam en geest. Je werkt op een rustige, relaxte manier aan een strakker en gezonder lichaam. En dat willen we allemaal, toch?! 😉

2. Een Veraflow workout is lekker wat tijd voor jezelf nemen. Even ontspannen, loskomen van alle drukte en spanning in je leven. Alles loslaten en een uur je compleet op jezelf richten. Dat mag ook wel eens!

3. Tijdens de Veraflow kun je Tina leren kennen, en wie wil dat nou niet? 😉 Tina is een topper en hoe zij de lessen geeft, op een rustige, gezellige en persoonlijke manier, maakt het nog leuker om een workout Veraflow te volgen! 

4. Heb je veel last van stijfheid in je lichaam? Door Veraflow kom je helemaal los!

5. Wij zijn de enige dansstudio in heel Nederland die Veraflow aanbiedt! Hoe gaaf is dat?

6. Vind je yoga en bodybalance te saai, maar Zumba te lastig of intensief? Dan is Veraflow de oplossing! De combi van dans en stretch is leuk maar absoluut niet saai of ingewikkeld! 

7. Om de prijs kun je het ook niet laten! De hele maand april kun je Veraflow uitproberen voor slechts €10,-

Enthousiast geworden? Via deze link kun je je heel simpel inschrijven en vanaf april aan de slag gaan.

Zie ik je snel?

Liefs, Evelien.