Januari is weer voorbij en wat een maand was dat! Kneiter druk en gevuld met mooie momenten van trots, blijdschap en ontroering . En dit had alles te maken met JULLIE, mijn Luv2Move-toppers!

In december kregen jullie van ons twee tegoedbonnen die jullie mochten weggeven aan vriendinnen, collega’s, buren, dochters, moeders, oma’s etc. die jij wel een maandje Luv2Move zou gunnen. Als een malle hebben jullie die tegoedbonnen uitgedeeld, want in januari kwamen er via deze bon ruim 60 mensen dansen, bewegen en meefeesten in onze workouts. Ruim 60 nieuwe mensen die, soms aarzelend, soms onzeker maar altijd nieuwsgierig en vol goede moed onbeperkt konden aansluiten bij onze mooie en unieke workouts. BAM!! Ontroeringsmomentje nummer 1 is een feit! Want zonder jullie medewerking, enthousiasme en kennissenkring waren deze mensen nooit allemaal bij ons binnengekomen.

Nu is januari altijd een drukke maand in de sportwereld, iets met feestdagen (vreetdagen;-)) en goede voornemens, maar afgelopen maand was het echt soms mutjevol in onze workouts.  Weinig ruimte op de dansvloer en de condens droop soms letterlijk van de muren, maar wat een energie kwam er vrij! Ik hou ervan!

Maar ik snap ook dat die verdwaalde elleboog in je nek tijdens jouw favo dansmove niet helemaal in het scenario paste  😉

Hoe wonderbaarlijk is het dat er toch niemand van onze vaste leden klaagde. Jullie hebben stuk voor stuk precies uitgedragen waar Luv2Move voor staat en waarom ik ooit voor mezelf wilde beginnen. Gastvrijheid, in een persoonlijke en gezellige setting waar samen sporten en plezier hebben samenkomen. Ontroerd door en vooral supertrots ben ik op al onze vaste leden. Had ik al gezegd dat wij de allerleukste leden hebben?

Ik heb zelfs mailtjes,  persoonlijke reacties en CHOCOLA gekregen van mensen die aangaven dat ze het zo fijn vinden bij ons, de sfeer top is en ze zich bij ons echt op hun gemak voelen. Ontelbare ontroeringsmomentjes dus afgelopen maand (chocola always makes me cry happy tears!!)

Wij vinden het belangrijk dat mensen die bij ons komen sporten zich fijn voelen, bezig kunnen zijn met bewegen en het maken van plezier en niet met al je onzekerheden, hoe je eruit ziet en of je het wel “goed” doet. Dit is iets waar wij als team hard ons best voor doen en hoe geweldig gaaf is het dan dat onze leden deze visie omarmen en nieuwe mensen gelijk opnemen in de groep, niet oordelen en gewoon lol maken met iedereen.

BEDANKT! For being part of the Luv2Move-family!

X

Eve

 

Ps. Van die ruim 60 mensen is bijna de helft lid geworden! Supertof! En een hartelijk welkom voor alle nieuwe toppers! <3

One Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.