8 weken geleden vroeg ik jullie om hulp. Het doel was 100 nieuwe Luv2Movers. Reden: Luv2Move naar the next level. Meer mensen blij maken met onze workouts, meer toffe events organiseren, Luv2Move academy uitbreiden en misschien wel een keer naar een eigen locatie. 

Als ik deze actie 5 jaar geleden had gedaan en ik zo publiekelijk mijn doel niet had behaald, was ik waarschijnlijk een week ondergedoken van schaamte. Het voordeel van ouder worden (een van de weinigen) is dat je leert en groeit. Eerder koppelde ik de successen en mislukkingen van Luv2Move gelijk aan mij persoonlijk. Heb wel eens een nacht wakker gelegen omdat iemand zijn lidmaatschap had opgezegd en ik het zo erg vond dat ik er niet van kon slapen, het voelde als een persoonlijke afwijzing. Nu vind ik het nog steeds erg als iemand opzegt, maar geef mezelf niet meer de schuld en vat het niet persoonlijk op. Wel ga ik op zoek wat ik had kunnen doen om deze persoon bij ons te houden en pas dat dan weer toe. Leren van je fouten, in plaats van jezelf zwart maken om die fouten. Dus eigenlijk is falen een goed ding, want het geeft je de kans om jezelf te verbeteren, wat je niet snel doet als alles voor de wind gaat.

Lieve Luv2Movers heel erg bedankt voor jullie hulp! De betrokkenheid die jullie allemaal hebben bij ons mooie clubje is voor mij nog elke dag bijzonder. Ik hoop dat jullie genieten van jullie lekkere lunch bij Hap. Dat jullie allemaal aanwezig zijn in de nieuwe workouts die we nu kunnen aanbieden dankzij jullie inzet en last but not least… 3 Leden krijgen een half jaar GRATIS Luv2Move!

Tromgeroffel!!… And the winners are:

  1. Marjolein Masselink
  2. Nathaly Meerwijk
  3. Lizanne Rijndertse

Gefeliciteerd!

Hiermee sluiten we de actie af. Uiteraard mogen jullie vrienden, familie of collega’s mee blijven nemen, want samen sporten is toch leuker en ons doel staat nog steeds! Via deze link kun je ze aanmelden voor een gratis proefles… regelen wij de rest :-).

Kusje Evelien

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.