Hey!

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten gaat Evelien vandaag onder het mes. Super spannend! Omdat zij zich met iets andere dingen bezighoudt op dit moment leek het ons een goed idee om eens een blogje van (alleen) mijn hand te schrijven. Jullie weten vast allemaal dat Evelien de blog niet allemaal alleen schrijft maar hier hulp bij krijgt. En die hulp, die krijgt ze van mij!

Ik ben Rosanne, 25 jaar en ik woon met mijn man en zoontje Flynn in Borne. Ik blog inmiddels al zo’n 5 jaar op mijn eigen blog lifebyrosie.nl over mijn leven als moeder, creatieveling en keukenprinses ;-)! Ik schrijf en fotografeer de hele dag! Eerder deed ik dit altijd naast mijn werk als maatschappelijk werker maar inmiddels is mijn blog mijn bedrijf geworden, verdien ik geld d.m.v. advertenties, gesponsorde artikelen en blog ik voor bedrijven. En één van die bedrijven is Luv2Move! 

Mijn man en Evelien kennen elkaar al zo’n 10 jaar vanuit de sportschool wereld en via hem kwam ik dan ook in gesprek met Evelien. Zij wou graag een blog beginnen voor Luv2Move en het leek mij érg leuk haar daarbij te helpen. Het klikte tussen ons (in ieder geval, zo denk ik er over Evelien ;p) en inmiddels schrijven we alweer zo’n 4 maanden blogs met elkaar. Ook kom ik af en toe dansen, wat ik veel meer zou willen doen maar er lijkt wel iedere keer iets tussen te komen (smoesjes enzo!).

Luv2Move is echt een super gaaf bedrijf waarbij je als nieuwe werknemer gelijk helemaal in de family wordt opgenomen. Ik voelde mij er gelijk thuis en vrij om mezelf te zijn. Zo ontzettend fijn Ik hoop dat jullie dit ook allemaal zo ervaren! 

Ik duim dat vandaag alles goed verloopt tijdens Evelien haar operatie en dat ze weer snel haar shiny (en knetter gekke) zelf mag zijn. Dat ze weer snel kan dansen en blogs met mij kan schrijven. Komende vrijdag komt er een VLOG (video) online over haar aanloop naar de operatie, de operatie zelf en de dagen er na die Evelien zelf bij heeft gehouden. Ik mag deze video gaan editen dus ik ben héél benieuwd wat voor beeldmateriaal ik aan ga treffen (hopelijk niet bloederig!).  

Ik ben benieuwd naar vrijdag en ik denk jullie ook wel ;-)! Mocht je nog leuke ideetjes hebben voor blogs laat ze dan zeker achter in de comments op FB, kunnen Evelien en ik er mee aan de slag gaan zodra ze zich weer beter voelt!

Liefs Rosanne

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.