Afgelopen woensdag was het helaas zo ver. Manon nam afscheid van de Zumba Kids. Zoals jullie misschien wel weten heeft Manon een nieuwe baan en dit maakte het onmogelijk om les te blijven geven op de woensdagmiddag. Na 3 jaren les te hebben gegeven aan deze meiden (en een paar jongens) was het tijd om afscheid te nemen en het stokje over te dragen aan de nieuwe instructrice Lindy. Maar natuurlijk niet zonder een gezellig afscheid!

Manon had zich uitgesloofd om voor iedereen een heerlijke traktatie te maken en alle kids hebben haar overladen met cadeautjes. Dankjewel aan alle kinderen (en hun mama’s natuurlijk)! Er werd gedanst, geknuffeld, gelachen en volgens mij heb ik ook wel wat stiekeme tranen voorbij zien komen.. ;-)! Maar het afscheid was leuk!

Manon, ik ben zo trots op jou! Hoe je bent uitgegroeid van een Frontrow Diva  tot een pro-instructeur. Ik vind het zo knap hoe je met de kinderen om gaat, zo enthousiast en gek met ze doet en ze de coolste moves leert. Dankjewel voor het geven van al die leuke kidslessen. GELUKKIG zijn we haar niet helemaal kwijt want Manon blijft natuurlijk nog gewoon Zumba en Aqua Zumba workouts geven! 

En, waar deuren sluiten openen er weer nieuwe: een warm welkom voor Lindy! De nieuwste dansinstructrice voor de kids! Lindy is een super leuke dame waarvan wij zeker weten dat de kinderen met haar weg zullen lopen (dansen) ;-)!

Wel ben ik nog steeds op zoek naar iemand die de Teen Zumba lessen over wil nemen! Ben of ken jij iemand met Zumba ervaring en heb jij zin om bij de leukste dance workout studio met de leukste collega’s ever te komen werken? Mail me dan snel! 

Liefs, Evelien!