Terug

Evelien

Master Presenter & Founder

Evelien (master presenter) en oprichtster van Luv2Move kwam al dansend te wereld. Zij begon als klein meisje met klassiek ballet en heeft daarna veel verschillende dansstijlen beoefend. Op 15 jarige leeftijd stond ze al voor de groep om streetdance lessen te geven en na bijna 25 jaar ervaring als dance & groupfitness instructor is ze nu werkzaam als presenter en master trainer. Zo gaf ze wereldwijd instructor trainingen & masterclasses voor Booiaka. Daarnaast jureerde ze bij verschillende danscompetities en sleepte ze met verschillende hip hop teams waarvan sommige onder haar leiding meerdere prijzen in de wacht.

In 2013 produceerde ze haar eigen dance fitness concert; Luv2Move in concert. Na een paar jaar als freelance danseres voor Entertainment Matters in Amsterdam (van o.a Sneakerz Muzik) is Evelien haar eigen dance workout studio begonnen; Luv2Move. In 2020 droeg ze Luv2Move over aan een nieuwe eigenaar zodat zij zich weer meer kon gaan richten op haar vak als presenter en zich meer kon bezig houden met haar passie, lesgeven! Nu kun je wekelijks met haar meedoen in haar zelf ontwikkelde knallende workouts of met één van de bekende dansprogramma’s!

“Het geven van dance workouts is “what I’m supposed to do!” Samen dansend met de deelnemers voel ik mij het best, en kan ik het beste van mijzelf geven aan anderen. Geen verleden, geen toekomst.. gewoon zijn. Het is fantastisch dit te kunnen delen met anderen en samen een uur te genieten van beweging, muziek en plezier. Dat mensen wekelijks terugkomen naar mijn lessen en blij de deur uitgaan is voor mij telkens een kadootje.”