Terug

Maaike

Instructor

Maaike is de benjamin van de crew. Geboren in 2001 en nog druk met school, stage en veel uitgaan. Ze is volop bezig met de opleiding schoonheidsspecialiste, werkt daarnaast bij drogisterij Hondebrink en is al jaren een gedreven aanvoerder van haar hockeyteam bij MHC Almelo.

Ze kwam bij Luv2Move als 14-jarige met een strippenkaart, en deed af en toe gezellig met mama Mirjam een dansje mee bij Linda of Renan.  In de loop der jaren werd de strippenkaart omgewisseld voor een lidmaatschap en volgde Maaike een tijdlang bijna elke les. In de eeuwige zoektocht van Luv2Move naar geschikte instructeurs begon Maaike langzamerhand op te vallen, en ze werd gevraagd om te shadowen op het podium tijdens Step, Pound en Strong.

In de zomervakantie van 20202 veranderde alles voor haar, toen ze werd gevraagd om als Rookie -instructor te beginnen met lesgeven bij Luv2Move. Ze leerde de les & de muziek uit haar hoofd, sprong met de nodige zenuwen het podium op en.. SHE DID IT! In de afgelopen maanden is ze gecoached & klaargestoomd om als volwaardig instructeur les te mogen geven. Ze geeft zelfs sinds kort ook les bij de Sportfabriek in Vriezenveen. You go girl!

‘ ..Toen ik werd gevraagd door Evelien om te shadowen op het podium bij STEP en later bij POUND en STRONG was ik vooral onder de indruk.  HUHHHH,  IK?  HOEZO?! Maar ik wilde deze kans niet laten lopen en ik ben er vol voor gegaan. Het programma Strong blijkt uiteindelijk mijn grote favoriet te zijn en alsof het zo moest zijn, werd ik gevraagd om als Rookie-instructor (beginner) deze les te gaan geven. Heel spannend, heel uitdagend maar vooral megagaaf om te doen! Lesgeven & jullie inspanningen geven me enorm veel energie! ‘