Terug

Mirjam

Support Crew
Tussen het rijtje van alle instructors lijkt Mirjam een vreemde eend in de bijt. Maar niets is minder waar. In 2014 begon ze voorzichtig als lid met Zumba Gold en gaandeweg ging Luv2Move een steeds grotere rol in haar leven spelen. Haar liefde voor Luv2Move bleef niet onopgemerkt en daarom werd ze gevraagd om de crew te versterken. Mirjam vlamt als enige niet-instructor in de Luv2Move Office en zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt. Boekhouding, ledenadministratie, financiële administratie, mailtjes, acties en challenges, teksten schrijven en nog veel meer behoren tot haar dagelijkse taken.
 
Mir is de oudste van de crew en wordt wel liefkozend ‘crew-mom’ genoemd. Naast Luv2Move heeft ze thuis 3 volwassen kinderen, 3 hondjes en is ze vele jaren getrouwd met Paul. Italië is haar favoriete vakantiebestemming, musicals (en musicalliedjes ;-)) zijn haar quilty pleasure en ze gaat dolgraag naar openlucht concerten en festivals. Poetsen en eten koken ziet ze als een noodzakelijk kwaad, ze drinkt als enige van de crew GEEN alcohol (dus BOB) en ze is panisch voor spinnen, insecten en opgesloten zitten in kleine ruimtes. Haar grote droom is om ooit solo met een camper voor minimaal 3 maanden door Italië te trekken, via het westen tot onderin de laars, om via de oostkust weer naar boven te rijden. Wie weet.. ooit!  Na een toeristische opleiding te hebben afrond is ze als receptioniste en secretaresse werkzaam geweest. Na diverse jaren thuis te zijn gebleven als moeder heeft ze als dertiger diverse opleidingen gevolgd en baantjes gehad om uit te zoeken wat ze precies wilde. Volgens haar een echt dertigers-dilemma 😉 Luv2Move kwam op het juiste moment en bleek de ideale combinatie te hebben. 
 
Luv2Move geeft me energie! Ooit begonnen met 1 workout per week, maar dit aantal groeide al snel uit naar meer! Het mooiste van mijn werk is de afwisseling. Overdag houd ik me bezig met de administratie, om me ’s avonds lekker tussen alle leden uit te leven op de dansvloer. Ik hou dervan <3 Tussen de bedrijven door vind je me achter de balie om proeflessers op te vangen en om onze leden up-to-date te houden.  Heerlijke gesprekken worden vaak voor- en na de workouts gevoerd, al dan niet vergezeld met een grote emmer thee, waardoor iedereen meer en meer als familie aanvoelt. En dan onze events! Wat hebben we al veel mooie evenementen meegemaakt met elkaar. Van een openingsact tijdens Sportverkiezingen in Almelo, via Dance for MS bij Lucky in Rijssen en vele optredens in de stad (Wielerronde, Sportmarkt, Twentse Lente etc), Flashmobs, deelname bij Tot De Nek In De Drek en onze hilarische Verruckte Stundes naar mijn uiteindelijk meest dierbare moment, De Samenloop voor Hoop in 2019. Geweldige momenten die we met elkaar hebben gedeeld, en die zorgen voor dierbare herinneringen, een lach op je gezicht, enorm veel Out Of Je Comfortzone-momentjes maar altijd met die saamhorigheid waar Luv2Move voor staat. Ik ben fan!