Terug

Sanne

Instructor

Na een tijdje klassiek ballet te hebben gedaan vond zij pas echt haar passie voor dansen op de dansvloer van clubs, hier ontwikkelde ze een geheel eigen stijl. Tijdens haar stage op Aruba startte ze haar carrière als dansdocente en werd hier ook verliefd op de Zuid Amerikaanse dansstijlen. Eenmaal terug in Nederland volgde ze de voetsporen van haar zus ( Evelien ) en begon ze als groupfitness/dance instructor en freelance entertainment danseres. Ze heeft in heel Nederland veel lessen gegeven, van Hip Hop tot Zumba. Daarnaast is zij het creatieve brein achter de theater productie Luv2Move Around the World Kids Dance Show. In 2016 vertrok ze opnieuw naar de Antillen en woonde 3 jaar op Curacao. Daar organiseerde ze 2 keer het Urban Dance Event en stond met grote lokale artiesten, dj’s en dansers op het podium. Ook verzorgde ze de warming up voor de 6000 deelnemers aan de befaamde Colorwalk en Santa Run Curacao.
Met deze rugzak vol met ervaring is ze gelukkig weer terug bij Luv2Move en kun jij genieten van haar energieke en humorvolle workouts!

“Mijn passie voor dansen is GROOT! Het is mijn uitlaatklep, een manier waarop ik mij helemaal kan laten gaan en al mijn negatieve energie om kan zetten in positieve energie. Als ik op het podium sta dan geniet ik! Ik geniet van de mensen in mijn les,  iedereen heeft zijn eigen verhaal, maar als de muziek eenmaal aangaat zijn we samen één… en dat geeft zoveel energie. Ik wil mensen de kans geven om zich helemaal te kunnen laten gaan, zonder oordelen. Dance like nobody’s watching!”