Terug

Tina

Presenter

Dans loopt als een rode draad door het leven van Tina. Op 5 jarige leeftijd begon ze met Jazz. In haar tienerjaren starte ze met Streetdance en mocht binnen de kortste keren met het hoogste niveau meetrainen. Vol enthousiasme en overgave heeft ze 6 jaar lang in het demo team van de Sport Studio gedanst. Door haar stage bij het Nederlands Dans Theater in Den Haag kwam ze in contact met klassiek en modern. In 2007 is ze naar Zuid-Afrika verhuisd voor haar Master studie en heeft hier balletlessen gevolgd. Dit bleek echter niet de beste dansvorm voor haar en bij terugkomst in Nederland in 2010 is ze zich gaan verdiepen in Pilates en Body&Mind lessen.

Om toch het actievere dansen weer op te zoeken is ze Booiaka gaan volgen bij Luv2Move en vanuit hier in contact gekomen met VeraFlow. In haar woorden “Ik heb eindelijk de dansvorm gevonden die het beste bij me past, bewegen maar ondertussen ook werken aan balans, mezelf en het verkennen van de mogelijkheden van mijn lichaam is iedere keer weer een moment van geluk”. Tina is bij Luv2Move de VeraFlow expert, haar lessen zijn dan ook magisch.

“Dansen heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Dansen is voor mij, maar volgens mij ook voor vele anderen het moment waarop je plezier kan uiten in je bewegingen en een keer niet in woorden. Het is een moment van rust, hoe actief je ook bezig bent. Ik kan helemaal in mezelf keren als ik aan het dansen ben, het is echt een moment voor mij. VeraFlow sluit hier perfect op aan! Ik gun het iedereen en wil het dan ook met iedereen delen die er voor open staat. Met VeraFlow geef ik jou de tijd om even tot jezelf te komen, om blij met jezelf te zijn en de dagelijkse routine even los te laten. Het leven gaat niet om werk, om zorgen en verwachtingen. Het gaat om jou! VeraFlow helpt je om de dingen van een afstandje te bekijken en geeft je rust. Rust in combinatie met de mooiste bewegingen. Wie wil dat nou niet? “