Manon, mijn nichtje, begon 5 jaar geleden als meest fanatieke lid bij Luv2Move. Het duurde even voor ik haar kon overtuigen van haar dans kwaliteiten, maar toen ze eenmaal op dat podium stond was ze er niet meer weg te slaan! Ze heeft met volle overgave de kids workouts gegeven en zich gespecialiseerd in Aqua Zumba. Ze heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld als instructor, als danser en vooral als mens. Daarom ben ik super trots op haar dat ze deze beslissing heeft durven nemen en voor zich zelf kiest. Al is het een groot gemis voor Luv2Move en zal ik en het hele team haar heel erg missen als collega! [/sm_column_text][sm_column_text]

My Luv2Move story:

Ik heb de opleiding SAW (sociaal agogisch werk) gestudeerd omdat ik graag met kinderen wilde werken. Helaas kon ik niet blijven werken op mijn stage adres en een baan vinden in de kinderopvang was onmogelijk. Evelien wist dat ik graag werkte met kinderen een bood aan of ik haar lessen wilde overnemen. Dat leek me heel leuk en ik zei ja!. 

Zo is het luv2move avontuur voor mij begonnen. Tijdens deze weg ben ik mezelf heel erg tegen gekomen, zo bleek tijdens het mee doen van de Zumba lessen van Evelien dat ik erg perfectionistisch ben, hahah. Na een aantal maanden leerde ik verder om Zumba fitness en andere lessen te geven aan volwassenen. Dit vond ik ook erg leuk om te doen. Met vallen en opstaan werd ik steeds zekerder op het podium en kon ik genieten, ondanks dat ik fouten maakte. Door Luv2Move ben ik ook positiever in het leven gaan staan. Ik zag overal heel snel het negatieve van in, wat ook invloed heeft op je omgeving, waar je ook bent.  

Nu is de tijd gekomen dat ik ga stoppen bij luv2move. Ik vond het super leuk en het heeft mij heel veel gegeven. Dans is echter nooit een passie van mij geweest. Ik dans pas sinds dat Evelien Luv2Move heeft opgericht (dat wisten jullie niet he:p). Doordat ik nu een andere baan heb bij Delifrance moest ik de woensdagmiddag kids workouts opgeven bij Luv2Move. Dit vond ik erg jammer, omdat het werken met kinderen wel een passie is. 

Nu ik dat niet meer doe kan ik mijn drive helaas niet meer vinden en heb ik besloten dat ik ga stoppen. Natuurlijk blijf ik wel invaller, dus mocht er iemand ziek zijn, dan ben ik er misschien wel!! Ik wil jullie leden, het team van Luv2Move en in het speciaal Evelien bedanken voor mijn ontwikkeling door de jaren heen. Ik heb het super naar mijn zin gehad! 

Liefs Manon

Lieve Nonnie! We zullen je missen! 🙁 

Voor iedereen die afscheid wil nemen, Manon zal de komende twee weken nog haar eigen lessen geven!

Liefs Evelien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.