De onderwerpen voor onze blogs bedenken wij altijd zelf. Deze keer niet, ik kreeg een opdracht van Evelien of beter gezegd een vragenlijst. Een terugblik op 2016. Leuk en goed misschien wel om even stil te staan bij alles wat is gebeurt, wat je hebt meegemaakt, de leuke en minder leuke momenten. Alles even herbeleven… Bedankt Evelien ! Superfijn om eens even terug te kijken en dankbaar te zijn. 

De vragen:

Mijn meest fantastische moment van 2016

Hier moet ik wel even goed over nadenken maar de eerste dingen die in me op komen zijn toch echt Noah gerelateerd :). Noah zijn eerste schaterlach (smelt!), Noah die lachend naar me toe komt waggelen omdat rennen nog niet lukt (smelt!), Noah die superduperblij bij de vensterbank op me staat te wachten als ik terugkom van mijn werk (smelt!), and so on and so on!

Mijn meest verrotte moment van 2016

Ja sorry, daar is Noah weer. Met stip op het meest fantastische en verrotte moment. Wat kinderen toch met je doen…

Dit moment is nog niet zo lang geleden. Vorige week namelijk. Al een tijdje wordt Noah hysterisch als hij in bed wordt gelegd. Nou ben ik een redelijk geduldig persoon maar vorige week trok ik het niet meer en werd ik echt gek!! Na 2,5 uur gekrijs, plukken haar uit mijn hoofd en gebeldjes tot elke God die er bestaat, kwam (EINDELIJK!!) mijn vriend thuis en heb ik opgelucht Noah over gedragen aan de handen van papa om zelf even te bezinnen… Maar hé, je krijgt er zo veel voor terug he ;).

Mijn meest belangrijke les van 2016

Dat was tijdens een workshop die we met luv2move collega’s deden bij Bloov. Dat ook ik erkend mag worden door mijzelf…. Ja, is een diepe 🙂

Mijn grappigste moment in 2016

Pffff.. ik heb zooo veel gelachen.. Gelukkig! Maar als ik even in de Luv2Move sfeer denk dan denk ik gelijk aan de meest geweldige striptease ever!! Wie?? Misschien kennen jullie haar nog wel, Nadischa die bij Luv2Move op kantoor stage heeft gelopen. Tijdens een borrel (ohja en mijn 6 maanden verlate babyshower omdat ik zonodig moest bevallen op de dag van het desbetreffende feest) ging ze uit de kleren. En los dat ze ging!!! Go nadisch!

Mijn meest verdrietige moment van 2016

Hier moest ik wederom goed over nadenken. Maar ik ga toch voor het moment dat ik ben gestopt bij fit for free. Niet perse ‘dat’ ik ging stoppen, maar juist ‘hoe’. 10 Jaar lang van alles daar gedaan en door een (eigen) domme papierfout, en misbruik daarvan door een nieuwe manager, was het voorbij. Ik wilde er niet eens weg! Maar het meest verdrietige vond ik dat mijn oude manager (en inmiddels bijna de grote baas) mij in de steek liet toen ik hem vroeg om hulp.

Toch weer een ding waarom werken bij  Luv2Move geweldig is. Evelien zal haar handen in het vuur steken voor de door haar gewaardeerde en erkende werknemers, die ze zelf het liefste ziet als collega’s :). 

Waar ik dankbaar voor ben uit 2016

Ik ben, heel cliché, zeer dankbaar voor de mensen om mij heen. Mijn lieve vriend, beste vriendinnen (waarvan er nu ook nog 1 mijn collega is!) , familie en ook mijn geweldige ‘coole buurtjes’ zoals we ons zelf noemen :). 

Wat zijn leuke buren toch verrekte handig! 

Mijn 2017

Ik ben niet van de standaard voornemens. Want waarom die pas nemen als er een nieuw jaar aankomt. Maar wel wil ik dit jaar echt beter mijn best doen betreft sparen en budgetteren. Wordt toch maar een keertje tijd! Zucht…..

xje Linda

8 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.