Het kan jullie niet zijn ontgaan, Luv2move heeft sinds kort een eigen Feestcommissie! Bestaande uit vier enthousiaste leden die zich enorm verbonden voelen met Luv2move en die zich, onwetend van elkaar, hadden opgegeven na een oproepje van Evelien vorig jaar.

En zo zaten we (als feestcommissie zijnde) ineens met elkaar ‘om de tafel’. Best spannend. Vier ladies die, elkaar vóór Luv2move nog nooit hadden ontmoet, de handen ineen gaan slaan om te proberen de feestvreugde en natuurlijk de familiaire uitstraling van onze geliefde dansschool te verhogen, te versterken en aan te vullen.

Inmiddels zijn we een paar maanden en meerdere ‘meetings’ en ‘vergaderingen’ (lees… veeeel thee, gelach en geklets over van alles en nog wat behalve datgene waar we het over zouden hebben ;-)) verder en wat vullen we elkaar goed aan.

Het eerst geplande event vindt plaats op vrijdag 26 mei, met 20 cowgirls naar het Wild Wild West-feest van de Toppers. De kaarten zijn binnen, de bus betaald en de outfitjes zijn uitgezocht.

Nu nog wat hogere temperaturen en veel zon, maar komt vast goed, staat in bestelling 😉

Het 5-jarige bestaan van Luv2move werd echter onverwachts onze vuurdoop (helaas zonder Miranda want zij was die dag verhinderd). Want zeg nou eerlijk, wat is nou een feest zónder een kleine bijdrage van de feestcommissie…? Een in elkaar geflanst lied met in de hoofdrollen een tutu, een blauwe pruik en een badpak was het resultaat…. Wat waren wij opgelucht dat iedereen uit volle borst meezong, nog heeel heeeeeel hartelijk dank daarvoor, want wijzelf zingen vooral heel erg……..VALS!!

Wellicht voor velen overbodig maar misschien wel handig voor de nieuwkomers… wie zitten er eigenlijk in de feestcommissie? Hier volgt een voorstelrondje;

Carolina Bouius; 

‘Benjamin’ (en droogkloot) van de groep, en de fashionista onder ons. Ruim 4 jaar lid bij Luv2move en tot voor kort buurvrouw van Evelien de Visscher.Getrouwd, mams van 2 dochters, overdag moeder, huisvrouw en caissière bij de Aldi en Tattooartist/permanente make-up specialist in haar eigen studio ‘Get ink by Caro’. In haar (schaarse) vrije uurtjes trekt zij haar sexy sportoutfitje aan en gaat ze helemaal uit haar dak bij de dansationlessen van Linda en natuurlijk zumba by Evelien!

Mirjam van Schaik; 

Inmiddels 3 jaar lid, en tekstschrijfster van de feestcommissie.  Als vrijwilliger werkzaam in de vorm van gastvrouw op de spoedeisende hulp van ZGT Almelo. Begonnen op de woensdagochtend bij Zumba Gold en sindsdien ernstig besmet geraakt met het Luv2move-virus waardoor keuzes maken tussen de verschillende work-outs niet bepaald haar sterkste punt is. Graag propt ze haar weelderige rondingen in een strak sportbroekje/of zelfs eenmalig in een strak badpakje (met dubbele airbag ?), en door het vele sporten lijken deze steeds beter te passen. Verder is ze gelukkig keurig getrouwd en mams van 3 kids. Beetje type flierefluiter, houdt van lekker eten, échte mensen en genieten van het leven en kan afwisselend zowel hyper-de-pieper als aartslui zijn.

Miranda Nijmeyer;

Nog maar sinds een half jaar lid maar niet meer weg te denken bij de verschillende work-outs. Ze gooit tijdens het dansen wel geregeld haar haar los, maar trekt nooit haar vestje uit..! Zij is de meest praktische van de feestcommissie,  heeft originele ideeën en kan heerlijk koken! Getrouwd, moeder van 2 kinderen, werkt als psychiatrisch verpleegkundige in het ZGT Almelo. Naast haar werk in het ziekenhuis heeft ze een heel bijzondere liefhebberij…. ze trekt in haar vrije tijd graag haar witte imkerjas aan want ze is een…… fervent bijenhoudster!!  Deze bezige bij trekt verder in haar resterende vrije tijd met de camper reislustig door het noorden en oosten van Europa. Een echte liefhebster van bourgondische gezelligheid. En dat hebben de overige leden van de feestcommissie al geproefd tijdens een overheerlijke lunch bij haar thuis.

Evelien Grijzen;

Lid van het allereerste uur, en zit vol met leuke (lees, vooral foute..) ideeën. Zij is die diva die altijd links vooraan staat, met haar eeuwige haarbandje om welke een soort van ‘heilig relikwie’ voor haar is, lekker fout en nat ? Deze topper is de laatste tijd enorm gegroeid in haar zelfvertrouwen en nog meer afgevallen in gewicht. Waarom zij bij de feestcommissie zit..? “Ik ben dol op feestjes en ik wil Evelien graag helpen bij het organiseren van gezellige activiteiten voor Luv2move. Samen met nog drie andere spontane meiden mag ik leuke events bedenken voor onze Luv2move familie..” aldus diva Evelien.

Omdat wij als feestcommissie nog maar net zijn begonnen, hebben we jou nodig voor input! 

Heb je een leuk idee voor een uitje, feestje, theater, etentje etc. schroom dan vooral niet en laat het ons weten op onderstaand mailadres. Of spreek één van ons aan tijdens de lessen. Na deze introductie weet je precies wie we zijn. Wij hebben altijd zin in het organiseren van een leuk event! 

Laat je ons weten wat je graag met onze Luv2move familie wil gaan doen?

Liefs,

De Feestcommissie

Mirjam, Evelien, Carolina en Miranda
(Op foto van links naar rechts) 

feestcommissieluv2move@gmail.com 

P.S. Ook voor bijvoorbeeld het sturen van een kaartje naar één van onze leden die langdurig ziek is, een heftige blessure heeft of een zware tijd meemaakt mag je ons altijd mailen. Gráág zelfs!

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.