Luv2Move heeft haar team weer uitgebreid! Naast de toppers die we al hebben is ons team nu versterkt met de volgende sterren! 

Lindy Elkerbout

Hoi, ik ben Lindy Elkerbout, 15 jaar en ik zit in het vierde leerjaar van het VWO. Ik ben opgegroeid in het voormalige dans- en partycentrum Elkerbout. Ik vind het heerlijk om te dansen en daarnaast lig ik 7 keer per week in het water om te trainen voor wedstrijdzwemmen.

Ik ben een lief en sociaal meisje die soms ook lekker gek kan doen. Wat ik super vind aan Luv2Move is dat iedereen erg enthousiast is en er een gezellige sfeer hangt. Ik hoop dat ik die gezelligheid tijdens het dansen ook over kan brengen aan de kinderen!

Liefs, Lindy.

Rosanne Woudstra

Hey!

Mijn naam is Rosanne Woudstra, 25 jaar, vrouw van Kay en moeder van Flynn. Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werkster en ik heb een aantal jaren met veel plezier gewerkt als ambulant begeleidster en maatschappelijk werkster op het audiologisch centrum. Maar vanaf 1 januari heb ik het roer omgegooid en heb ik van mijn blog lifebyrosie.nl mijn bedrijf gemaakt. Inmiddels verdien ik mijn geld met mijn grootste hobby: bloggen! Ontzettend gaaf. Ik werk voor Luv2Move ook als blogster. Samen met Evelien schrijf ik de artikelen die jullie hier allemaal kunnen lezen. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als wij dat vinden! 

Liefs, Rosanne

Marell Tyburski

 Hey hey,

Ik ben Marell Tyburski en ik ben 16 jaar oud.

Ik zit op het VMBO Kader (examenjaar). hierna wil ik graag verzorgende IG gaan studeren.

ik werk bij Luv2move als schoonmaakster en voor kleine klusjes die Evelien voor mij heeft.

Ik heb het erg naar mijn zin bij Luv2move en ik hoop dat de zaal schoon is voor jullie. Als dat niet zo is mag je het wel melden!

xxjes

Marell 

Renate Moespot

Hallo allemaal,

Mijn naam is Renate. Ik ben 27 jaar.

15 jaar geleden is mijn theateravontuur begonnen. Op 12 jarige leeftijd speelde ik mijn eerste rol als ‘jongvrouw’ in de musical ‘Koning Arthur’.

Het balletje ging rollen. Inmiddels heb ik vele opleidingen en cursussen gedaan. Van Musical tot Circus en van Theater tot Poppenspel.

Ik vind in theater vele manieren om mij te uiten, via acteren, regisseren en doceren. En dat laatste doe ik nu met plezier met de musical talenten van Telekids bij LUV2 Move. Ik voel mij bevoorrecht om deze kinderen die fantastische ervaring mee te geven van het spelen voor publiek in een enorme zaal. Waarbij ze mogen zingen, dansen en acteren tegelijk! Ik hoop jullie allen te zien straks in Spant. 

Liefs, Renate