Je kent het wel… De zon gaat weer schijnen, de slippers komen weer tevoorschijn en je trekt vol goede moed je bikini uit de kast om eens lekker wat zon te pakken in je achtertuin…Hmmm, dat valt tegen, dit stond toch een stuk mooier vorig jaar op het strand. Natuurlijk.. jouw kleur komt overeen met de tanden uit een gemiddelde tandpasta reclame. Maar dat is het niet alleen, je hebt in de winter ook een extra laagje opgeslagen. In de dikke vesten en wollen truien zag je die ribbel niet, maar in je bikini is hij ineens wel erg aanwezig. Dit willen we de buurman niet aandoen! 

Elk jaar zorg ik ervoor dat ik Summerproof op vakantie ga. Ik let nog even extra op wat ik eet en train nog een paar uurtjes extra. Vroeger deed ik nog wel eens een crashdieet, ff snel 4 kilo afvallen vlak voor een optreden (in een minuscuul pakje) of een bikini vakantie. Dat lukte me altijd aardig, maar meestal kwam ik daarna keihard weer aan en soms nog meer dan mijn startpunt. In de afgelopen jaren heb ik veel gelezen en geleerd over gezonde voeding en heb ik mijn gewicht goed onder controle. Gelukkig! Want hoe ouder je wordt hoe moeilijker het is om in shape te komen of blijven.
In januari hebben we de Feel Good Challenge gedaan en op het gebied van voeding heb ik daarvan weer zoveel geleerd. Lekker eten, geen honger lijden en lekker in mijn vel. Nu de bikini weer aan kan wil ik, met deze kennis en de handige tools die we hebben in de Luv2Move app, me de komende weken focussen op mijn summerproof lijf.
En nee… Dat betekent niet alleen maar afzien, de hele dag sla en bleekselderij eten en als een malle gaan hardlopen. Dat betekent lekker bezig met gezonde voeding, lekker dansen met mijn Luv2Move familie en vooral lekker genieten… want Happy In Je Bikini lukt alleen als je Happy in het leven staat.
Op 1 juni ga ik starten en kun je met mij meedoen met Happy In Je Bikini. Wat krijg je allemaal:
Een persoonlijk voedingsplan
Op basis van jouw lijf en leefsituatie maak je een persoonlijk plan, afgestemd op jouw wensen. Afvallen, aankomen of op gewicht blijven.
Handige tips & tools
Je ontvangt de Luv2Move Happy In Je Bikini manual. Onze kennis en ervaring handig verzameld om jou te helpen jouw doelen te behalen.
Recepten
Je ontvangt het Luv2Move receptenboek. Onze eigen favo’s en om je vingers bij af te likken!
Handige App
Om het makkelijk voor je te maken kun je alles bijhouden in een handige app. De app linkt automatisch jouw activiteiten en Luv2Move workouts aan je voedingsplan en geeft je inzicht en richting bij het kiezen van jouw menu.
Motiverende groep
Als je wil mag je toetreden tot de Happy In Je Bikini groep! In de app houd je contact met iedereen die meedoet. Tips, motivatie en inspiratie worden hier gedeeld. Samen kunnen we dit!
Nog geen lid bij Luv2Move? Schrijf je in juni in en ontvang het Happy In Je Bikini pakket geheel gratis! Leden mogen in juni meedoen voor de actieprijs van €5,- (i.p.v. €2o,-)
Doe jij met mij mee?? Klik dan hier! 
Liefs Evelien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.