Mijn 2017….

Wat wil ik nou eigenlijk, deze vraag kwam het afgelopen jaar vaak voorbij. Het leven schiet vaak langs me heen. Ik raak zo vaak verstrikt in alle verplichtingen, dagelijkse beslommeringen en deadlines dat ik soms dagen achtereen geen moment bewust ben van mezelf. Dagen dat ik geen aandacht heb voor wat ik nu echt belangrijk vind. Maar wat vind ik nu echt belangrijk…

Ik ga een stukje wandelen. Van mijn kantoor loop ik richting het kanaal, gelijk beginnen mijn gedachten te stromen. Wat vind ik nou belangrijk…. mijn kids zijn het eerste waar ik aan denk. Ik wil ze alles geven, de perfecte moeder zijn en toch lukt me dat niet. Elke dag twijfel ik of ik het wel goed doe. Maar als ik zo langs het water loop wordt me wel wat duidelijk. Wat ik ze wil geven is dat ze zich gehoord voelen, dat ze weten dat ze er mogen zijn ongeacht wie ze zijn, dat ze hun hart en hun passie mogen volgen en dat als ze een doel hebben ze alles kunnen bereiken in het leven. Ik kijk over het water van de Weezebeek, de lucht is helderblauw en de zon weerkaatst op het water. Eigenlijk best een mooi stukje Almelo. Ik rij er elke dag langs en de schoonheid ervan was me nog nooit opgevallen. Als de zon mijn gezicht even verwarmd (heel even want het is -2!), ervaar ik heel even dat “vakantiegevoel”. Een gevoel dat ik zelfs in Curacao niet heb gehad. Wat een beetje aandacht al niet kan doen. Heeft de Ikea nog gelijk ook.

Hier valt voor mij een heel groot kwartje (een gulden). In 2017 moet mijn aandacht gaan naar dat wat ik echt wil, wat ik echt belangrijk vind. Niet meer ja zeggen tegen de agenda van een ander, maar focussen op die van mij. Dat wat ik mijn kinderen wil meegeven moet ik zelf uitdragen. Mijn passie volgen en mijn doel bereiken.

Luv2Move, mijn bedrijf (althans zo noem ik het) bestaat nu 5 jaar. Elke dag dat ik er mee bezig ben vind ik fantastisch! Maar als ik heel eerlijk ben naar mezelf kun je het niet echt een bedrijf noemen en is het eerder een uit de hand gelopen hobby. Begrijp me niet verkeerd.. Ik ben SUPER trots op wat ik hebt bereikt, MEGA dankbaar voor de energie die ik wekelijks krijg van onze dansers , ONTZETTEND vereerd door de inzet die mijn team elke week laat zien en VERSCHRIKKELIJK blij met de prachtige mensen die mij elke week omringen. Juist daarom wil ik met Luv2Move naar the next level. Luv2Move is mijn familie en ik wil gezinsuitbreiding. Luv2Move betekent voor mij zoveel meer dan alleen dat lesje Zumba. Luv2Move staat voor mij symbool voor mijn visie op het leven.

Iedereen hoort erbij, volg je eigen pad en maak je niet druk om die van iemand anders. Live & let live.

In een wereld waar mensen die vluchten geen plekje vinden, of kinderen met depressies omdat ze worden ge(cyber)pest biedt Luv2Move een plek waar je even jezelf kan verliezen in de muziek zonder dat je wordt veroordeeld. Iedereen die wil dansen is welkom, dik, dun, danstalent of twee linker benen.. Het maakt niet uit.

Ik wil Luv2Move serieus op de kaart zetten! Ik wil de tijd die mijn team (en ik) in Luv2Move steken kunnen belonen, Ik wil samen werken met mensen die mij inspireren en motiveren (i.p.v. dagen alleen op dat kantoortje) en ik wil dat meer mensen kunnen ervaren hoe het voelt om erbij te horen. Ik wil Luv2Move verder de wereld ingooien!

Dat is wat ik wil! Hoe?… dat weet ik nog niet precies, maar ik weet nu waar ik heen wil en dan wordt de weg ernaartoe al een stuk makkelijker. De eerste stap is groei en dat is waar ik jou om hulp ga vragen.

Om bovenstaande makkelijker te kunnen bereiken hebben we gewoon meer leden nodig. Geen duizenden leden zoals bij de grote fitness ketens (ik zal altijd iedereen bij de voornaam willen kennen), maar een groei van 100 leden!

Dit betekent dat als iedereen één lid zou aanbrengen we dit doel met twee vingers in de neus halen! Dus voor mijn Luv2Movers…Deze vraag is aan jou persoonlijk gericht. Ken jij iemand die erbij wil horen, die wel wat beweging kan gebruiken, die jij elke week een uurtje plezier gunt? Neem deze persoon dan mee in januari of februari en dan krijg jij een leuk cadeau, kans op een gratis lidmaatschap en meer keus in workouts! KLIK HIER! om te zien wat ik voor jou heb geregeld.

Alvast bedankt!! Luv u all!!!

9 Comments

 • Avatar Chanthal schreef:

  Lieve Eef.
  Wat heb je dit prachtig geschreven. Doe het, volg die dromen! Zo goed dat je uitspreekt waar je van droomt. Wanneer je het uitspreekt geloof je ook dat her mogelijk is. Anders… Gebeurt er nl vaak helemaal niets. Ik vind dat je een prachtig bedrijf hebt opgezet. Wat je verdient investeer je dubbel en dwars weer in Luv2move. Kan het beter, efficiënter en met meer omzet? Vast. En dat gaat ook gebeuren. Want je hebt jezelf uitgesproken. Het geloof is er. En van hieruit komen er volgende stappen. En zul je meer impact gaan hebben dan je nu misschien voor mogelijk houdt. X!

 • Avatar Herman Stiekema schreef:

  Zo ken ik je weer. Zelfbewust en daardoor lukt dit ook, al is het doel erg ambitieus. Ik zal dit bericht delen en bij activiteiten gratis foto’s blijven maken. Waarom? Omdat het mij energie geeft!

 • Avatar Nathaly schreef:

  Wat heb je dit mooi verwoord en geloof in jezelf, je team en je leden dan gaat jou droom zeker werkelijkheid worden xx

 • Avatar Mandy Spijkerman schreef:

  Top!Hart voor de mensen, persoonlijke aandacht en altijd vooruit kijken, zonder al te veel hooi op de work te nemen…
  Ik bewonder je en hoop dat je heel veel mensen mee kan trekken op je positieve pad!! ?

 • Avatar Eleonore Patawala schreef:

  Wat ben ik toch trots op jou!! Hou van jou schat! ❤❤❤❤

 • Avatar Tibor schreef:

  Hier word ik nou gelukkig van. Ondernemers met hart voor de zaak maar nog een veel groter hart voor de klanten. Mooi Evelien!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.