Zaterdag 12-11-2016,

18:45 uur

Nog stijf en koud tot op het bot van een veel te lange dag buiten schilderen (nieuwe schutting), ben ik bezig mezelf toonbaar te maken voor het afscheidsfeestje van Manon & Nadischa. Ik heb natuurlijk stress, want ik heb ongeveer 30 minuten om mezelf in model te krijgen, het cadeautje voor Manon af te maken, briefjes te schrijven voor de team verdeling (we gaan naar een EscapeRoom , Yeah!) en dit alles met rondrennende kids, een oppas die te laat is (lekke band!) en mijn escort Samanta die op haar eigen Italiaanse wijze ervoor zorgt dat alles twee keer zo langzaam gaat! Aaaarghhh… wat irritant! Als ze dan ook nog rustig een glas Chardonnay inschenkt terwijl ik al met één been buiten sta wil ik haar bijna slaan. Ik HAAT te laat komen! Helemaal op een feestje dat ik zelf heb georganiseerd voor twee van mijn (ex)collega’s.

19:28 uur

Gelukkig! We zitten in de auto.. het feest begint over 2 minuten en ik kan het bijna niet verdragen dat ik te laat kom! Ik mag Samanta de schuld geven zegt ze, maar dat is niet genoeg. Wat ben ik toch een stresskip! We zetten de auto veel te ver van het Hookhoes (onze feestbestemming) af en we moeten dus ook nog een stuk lopen. Dit gaat niet zo soepel als anders omdat ik op advies van Samanta mijn 38 cm hoge naaldhakken heb aangetrokken.

19:45 uur

Na een ware militaire oefening landmijnen (gaatjes waar mijn naaldhakken precies inpassen) ontwijken komen we aan bij ’t Hook. “Ik rook nog even een sigaretje” zegt ze… WHAT!?!?! Ik negeer dit en ga snel naar binnen. Huhh?? Geen collega’s… Nul! Samanta die mij inmiddels gevolgd is vermoedt dat ze allemaal wat laat zijn, ALLE 10! We zijn … niet in Italië! Mijn verbazing begint te groeien tot er een barmeisje bij ons komt en zegt dat ze ons mee moet nemen naar boven. Aaaahhhh… Nu snap ik het, dit hoort bij de escaperoom! Iedereen was netjes op tijd en ze zitten al boven te wachten.

19:55 uur

Bovenaan de trap tref ik Sanne. Ja mijn zusje die op Curacao woont staat op de bar (niet echt natuurlijk, maar via Skype) en begroet mij! Ik krijg niet genoeg tijd om erover na te denken waarom zij daar in godsnaam staat want ineens.. je raadt het al… SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!

Mijn hoofd kan het even niet processen, een soort kortsluiting ontstaat. In eerste instantie denk ik nog dat het niet voor mij bedoeld is, maar als ik dan ineens mijn schoonvader, oud Luv2move collega’s en Rene mijn man (die een vergadering had bij de Voetbal!) zie begint er vaag een belletje te rinkelen. Tina verlost mij uit mijn lijden en schreeuwt:

“Luv2Move bestaat 5 jaar!!”

20:00 uur

Na een boel tranen, knuffels en heel veel liefde begint het feest van het jaar! Een mooi cadeau, een liedje speciaal voor mij en een heuse striptease, mijn avond kan niet meer stuk!

Lieve Rene, Lieve Sanne & Lieve Luv2Move vrienden… Jullie hebben mij echt verrast! (onvoorstelbaar dat ik niets gemerkt heb na weken lang nep groeps-apps, nep-afspraken, nep alles, zelfs de lekke band van de oppas was nep!) Ik ben jullie enorm dankbaar voor deze fantastische avond. Het heeft mij echt geraakt dat jullie dit voor mij gedaan hebben. Jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers!!! I LUV U !

Liefs Evelien

Ps. het grote feest voor ALLE Luv2Movers komt nog…PARTY!

 

4 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.