Deze 2 zussen dansen al vanaf het begin bij Luv2Move en omdat ik dat zo fantastisch vindt wil ik ze vandaag graag even in het zonnetje zetten!

Esther en Patricia, Al 5 jaar lang zijn jullie er trouw elke week en missen (bijna) nooit een workout, dat is dus al zo’n 250 x dat we samen hebben gedanst :-). Jullie staan altijd verstopt achterin maar dat betekent niet dat ik jullie niet zie…Bedankt dat jullie al zo lang en zo lekker fanatiek meedansen, op naar de volgende 5 jaar! Luv u guys

Om ze wat beter te leren kennen (en aan jullie voor te stellen) stelde blogster Rosanne ze een paar vragen!

Hoe zijn jullie ooit bij Luv2move terecht gekomen?

Via een advertentie in de krant, ik dacht dat het ’t Almelo’s weekblad was! We deden al eerder ergens anders aan Zumba maar die had er niet zoveel zin meer in.. Toen we de advertentie in de krant zagen staan heb ik Evelien een mailtje gestuurd. Ik sloot af met ’groetjes, Patricia en Esther’. Op de één of andere manier dacht Evelien hierdoor (en ze vond het mailtje een beetje ’kinderlijk’ overkomen) dat wij kinderen waren en ze stond dan ook flink te kijken toen wij een proefles mee kwamen doen. We hebben er flink om gelachen met elkaar haha!

Hoe lang dansen jullie al bij Luv2Move?
Ik weet het niet precies maar volgens mij al ruim 4 jaar!!

Waarom dansen jullie bij Luv2Move?

We vinden Zumba ontzettend leuk, de muziek is heerlijk en doet ons stiekem een beetje denken aan vroeger op Curacao. Toen we eenmaal (via de krant) bij Luv2Move kwamen zijn we gebleven omdat het zo gezellig is. Evelien probeert je op je gemak te stellen, vraagt hoe het met je gaat, is lekker gek en enthousiast en maakt van de lessen echt een feestje. Waar ze al die energie vandaan haalt?! 😉

Wat vinden jullie van Evelien?

Evelien is super, ze is zo attent, gezellig en enthousiast! Bij de meeste dansscholen kennen de instructrices je echt niet. Je gaat naar de les en je gaat weer naar huis. Je hebt geen idee hoe de instructrice heet, laat staan dat zij weet hoe jij heet. Evelien is compleet anders! Je voelt je echt gezien in haar les, ze komt altijd even persoonlijk hoi zeggen en geeft iedereen individuele aandacht. Dat maakt de Zumba zoveel leuker! Ik hou soms mijn hart vast als ze weer eens van het podium springt en iemand naar voren wil halen (niet mij niet mij hahaha)! 

Wij blijven nog heel lang bij je dansen Evelien!

Super lief, bloos ervan!! Kan niet wachten om weer snel te komen dansen! Mis jullie allemaal. Dankjewel Esther en Patricia!!

Liefs Evelien! X

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.