Wauw… Wat was het GE-WEL-DIG. De piep in mijn oren is verdwenen, mijn enorme hoofdpijn heeft plaats gemaakt voor een constante stroom aan binnen-pretjes en ik heb een beetje kunnen bijslapen (ik word oud). Een kater van 3 dagen… Maar ohoh wat was hij het waard! Luv2Move’s 5de verjaardag was voor mij het feest van het jaar! Ik ben bang dat geen feestje dit jaar hier nog aan kan tippen.

Afgelopen vrijdag vierden wij vijf jaar Luv2Move samen met familie, het Luv2Move team en een heel groot deel van onze leden. Het sfeervolle Eetlokaal op de Proef was omgebouwd tot feestlocatie en we hadden Jessie, onze “op-de-valreep” DJ, die het dak eraf blies! Een fantastisch lied dat speciaal voor mij werd gezongen door de feestcommissie (text onderaan deze blog) en dan Mirjam in badpak mét zwemband en flippers…Mooier dan dit had het niet kunnen zijn.

Het moment dat iedereen en ik overdrijf niet, echt iedereen (zelfs Dennis die niet wist wat hem overkwam) meedanste op Proud Mary was voor mij een van de mooiste momenten uit mijn leven.

De kroon op 5 jaar plezier, ontwikkeling en liefde. Het klinkt zo wollig als ik het zo opschrijf, maar ik weet het gewoon niet anders te omschrijven. Luv2Move heeft mij zoveel gebracht en ik heb zoveel geleerd als ondernemer, als instructeur, maar vooral als mens. Ik heb zoveel mensen leren kennen die mij iets hebben gegeven, vertrouwen, vriendschap, liefde en vooral energie! Mijn hart en ziel zitten in dit bedrijf, in deze familie en ik bedank iedereen die hier onderdeel van is en heeft willen zijn.

Liefs Evelien

Als je danst, dat gemak
Jij gaat totaal uit je dak
Oehoe
Kijk nou toch, moet je zien
Onze dancing queen!

Maandagavond, ’t begint weer goeeeeeeed
Iedereen weer met frisse moeeeeeeed
Als het ritme maar goed zit
De stemming zit erin
Dit is een mooi begin

Je brengt iedereen het hoofd op hooooooolll
Het is nog vroeg, maar de zaal is voooooolll
Zumba of Dansation
Het geeft niet wat het is
Als het maar sexy is
.. Welkom bij Luv2Moveeeeeve..

Jij bent de Dancing Queen
Evelien, jij wordt graag gezien
Dancing Queen
Koningin van de Dancingscene
Oh Yeah

Als je danst, dat gemak
Jij gaat totaal uit je dak
Oehoe
Kijk nou toch, moet je zien
Onze Evelien

Niemand kan Evelien weerstaaaaannn
En wat laat ze zich toch weer gaaaaannn
Salsa of Bachata
Lekker fout en nat
Wat zijn we weer afgemat
..5 jaren Luv2Mooooooove..

Jij bent de dancing Queen
Evelien, jij wordt graag gezien
Dancing queen
Koningin van de de dancingscene
Oh Yeah

Als je danst, dat gemak
Jij gaat totaal uit je dak
Oehoe
Kijk nou toch, moet je zien
Onze Dancing Queen

Kijk nou toch, moet je zien
Onze Evelien

    

 

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.