Luv2Move 1 april grap op landelijke radio..

1 APRIL!!! Nou ja, 26 maart dan! We zijn erbij gelapt… door RTL 4 notabene. Voor als je nog niet wist waar dit over ging..

Onze nieuwste workout, Vagifit, is een grapje!

Eigenlijk begon het allemaal vorig jaar. Het leek me leuk om een 1 april grap uit te halen. Mijn idee was het lanceren van naakt Yoga. Ik had het script voor het filmpje al helemaal klaar, maar het lukte me niet om mensen te vinden die hieraan wilden meewerken (snapte ik niets van). Toen ik een aantal maanden geleden op Facebook een vrouw tegenkwam die deed aan vaginaal gewichtheffen wist ik het! Dit wordt mijn grap! Het script was al snel geschreven en ik kon mijn vrijdagochtend Zumba groepje zo gek krijgen om hieraan mee te doen (wel incognito dan ;-)). Wat hebben we een lol gehad, niet alleen met deze dames, maar met het hele team! In eerste instantie hield ik de grap voor mijn collega’s ook nog geheim.. maar toen Renan aangaf voor deze workout dan niet te kunnen invallen hield ik het niet meer!!

De reden dat ik nu vroegtijdig met de billen bloot moet heeft hier dan ook alles mee te maken! IK KAN GEEN GEHEIMEN BEWAREN! Het verrassingseffect van menig babyshower en vrijgezellenfeest is al eens door mij verprutst (sorry Linda!). Ook al doe ik zo mijn best… zoals mijn beste vriend Paul (r.i.p.) al eens zei: “Evelien, je hebt geen filter”.

Dus toen Editie NL van RTL 4 vorige week belde, lukte het me niet om de schijn op te houden. Ik durfde gewoon niet te liegen tegen de aardige meneer van televisie. Hij vond het hilarisch, maar gaf aan niets te gaan doen met het item, aangezien het niet echt is! Jammer.. mijn collega’s allemaal boos, gemiste kans Evelien! Ik was allang blij dat ik niet voor de camera keihard hoefde te liegen over hoe ik een Vagifit-ei (make-up sponsje van de action) in mijn vagina breng.

Nog een weekje volhouden tot 1 april. Intussen werd ik overladen door reacties! Mijn WhatsApp zat helemaal vol, vriendinnen die zich afvroegen waarom ik nooit eerder over dit probleem had gesproken, mensen die ik ken van vroeger en ineens weer contact zochten, mensen die heel voorzichtig probeerden te peilen of het wel echt was, maar vooral hele lieve positieve reacties van vrouwen. Woorden als “Ik ben trots op je” “Wat goed dat je je zo kwetsbaar durft op te stellen” “Wat geweldig dat je dit taboe doorbreekt” enz. enz. Mijn schuldgevoel begon te groeien. Dit had ik niet voorzien. Het filpmje is dan wel een grap, maar het probleem is bloedserieus. Gelukkig is het bij mij allemaal niet zo erg en verlies ik hooguit een paar druppels na 10 burpees, maar voor veel dames is het wel iets waar ze echt last van hebben.

Om voor deze vrouwen wel met een oplossing te komen heb ik contact gelegd met Carmen Engbersen, zij was mijn Bekkenfysio tijdens en na mijn zwangerschappen. Een topper en iemand die je echt kan helpen met problemen rondom het vrouwelijk orgaan ;-). Op 1 april zou ze komen bij Luv2Move en alle mensen die zich hadden aangemeld (ja! we hadden echt aanmeldingen) te woord staan en eventueel verder helpen.

Helaas hebben we het geheim niet kunnen volhouden tot 1 april, want RTL 4 vond het item toch grappig genoeg om te vermelden, echter hebben ze er wel bijverteld dat het om een grap ging! Na het posten van hun bericht was er meer media die het oppikten en zo hoorde ik gisteren op Q-music over onze grap en werd vanmorgen op Radio NPO2 Vagifit en het feit dat het een grapje is nog eens in geuren en kleuren genoemd.

Geweldig natuurlijk dat Luv2Move genoemd wordt naast merken als Croky, Hunkemöller en Remia!! En eerlijk gezegd een hele opluchting dat ik niet meer hoef te liegen!!

Mijn oprechte excuses voor al die mensen die ik recht in hun gezicht voor de gek heb gehouden. Jullie lieve woorden hebben mij wel aan het denken gezet, dus wellicht dat Vagifit nog wel een staartje krijgt…

Voor wie het gemist heeft , In deze link van RTL 4 zie je ons filmpje en lees je hoe we ontmaskerd zijn. 

Ik wens jullie een fitte vagina 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.