Mijn grootste uitdaging in het ondernemen vind ik toch wel het vinden van het juiste personeel. Op dit moment bestaat het Luv2Move team voornamelijk uit familie en vrienden. Personeel heb ik niet zoveel mee, familie & vrienden wel :-). Toch blijkt dit niet heel handig, want mijn mega eisen pakket en het feit dat er weinig familie en vrienden iets met dans willen doen (en geloof me, ik heb ze allemaal al eens gevraagd) zorgen ervoor dat ik maar moeilijk mensen kan vinden die bij Luv2Move willen (mogen) werken. Toch hebben we mensen nodig. Het gaat tot nu toe gelukkig goed, maar zou Linda of ik een been breken dan hebben we toch wel een klein probleempje. Daarnaast gaan we deze maand 6 nieuwe workouts introduceren :-).. Dus kunnen we wel wat versterking gebruiken.

Hoe kan het dan toch dat ik al 5 jaar met pijn en moeite bezig ben om versterking van ons team te vinden. Iemand met passie voor het vak, de juiste instelling en die ook nog eens super aardig, enthousiast , lief, grappig en onmeunig knap is ;-). Ja de lat ligt hoog om bij ons te mogen werken, maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug! Geweldige collega’s, plezier in je werk, de kans om je te ontwikkelen, gezellige bijeenkomsten (op je sokken de kroeg uit, karaoke nachten of dagenlange whats-app sessies over de meest slechte foto ooit) en vooral de kans om je passie te volgen en te delen… Wat is er mooier dan dat!

Goed.. Ik heb altijd mensen gevraagd, soms gesmeekt en heel af en toe omgekocht om bij ons te komen werken. Deze keer draai ik het om. Laat jij nu maar eens zien dat jij bij ons wil werken, ben je Luv2Move materiaal en pas jij binnen een team dat gedreven wordt door passie, plezier en connectie?

We hebben plek voor:

1 Top instructor

Iemand met ervaring , het liefst een achtergrond in fitness en of dans. Voor jou hebben we gelijk een of meerdere uren op het rooster. Je kan meedenken over de invulling van jouw workouts en wij bieden artistieke vrijheid.

1 Rookie

Iemand met of zonder ervaring die wil leren. Iemand die bereid is om tijd te investeren om zo bij de top van Twentse instructors te horen.

We zoeken mensen met passie!, ook al is deze verstopt onder een laagje stof. We zoeken mensen bij wie het borrelt en die het GE-WEL-DIG lijken of vinden om op dat podium te staan en (dans) workouts te geven.

Wat kun je van ons verwachten:

Je wordt opgenomen in een team van vak idioten. Je krijgt de aandacht, ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen als instructor. Je mag meedenken over ontwikkeling van nieuwe programma’s en je krijgt de kans les te geven op grote podia en natuurlijk bij de gezelligste studio van Almelo!

Interesse?? Geef je op voor de Luv2Move audities op 25 februari! Stuur een mail naar info@luv2move.nl met jouw motivatie en ontvang alle info over de auditie dag.

Hoop snel van je te horen!

Ps. Remember: In the end we only regret the chances we didn’t take!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.