Afgelopen vrijdagavond was het zover, we gingen weer borrelen met de Luv2Move crew. Eens in de 2 maanden organiseren we een borrel voor iedereen die bij Luv2Move werkt en dat is altijd super gezellig. Inmiddels hebben we er ook nog 3 nieuwe personeelsleden bij (Marell voor de schoonmaak, Rosanne voor het bloggen en Renate voor Telekids) dus het werd weer eens tijd!

We hadden afgesproken bij Samanta thuis, iedereen zou wat lekkers te eten en te drinken meenemen en Tina had gezorgd voor een hele mooie blauwe babyshower taart! Huh? Waarom dat? Nou, jullie weten vast allemaal dat Linda een half jaar geleden moeder is geworden van Noah, maar aangezien Noah precies is geboren op de dag dat wij een shower hadden georganiseerd heeft Linda dit feestje moeten missen. Dat moest natuurlijk nog eens recht gezet worden! Vrijdagavond was het dus niet alleen een gezellige borrel maar ook nog een kleine babyshower voor Linda. We hingen blauwe vlaggetjes op, Tina had voor de taart gezorgd en we hadden allemaal een cadeautje meegenomen voor Linda en Noah. Iedereen (behalve Linda) was om half 8 uitgenodigd om het huis te versieren en Linda zou om 8 uur komen. Zou komen ja, uiteindelijk was ze natuurlijk (Linda kennende) veel te laat haha! 😉 Ze was super verrast en is flink verwend met leuke cadeautjes en taart.

Super leuke avond! Gelachen, een wijntje (of twee of drie) gedronken en hoe later het werd hoe spannender de verhalen. Ik lach me altijd kapot en ben blij met zo’n team waarin iedereen net zo gek is als ik ;-)! Hopelijk gaan we nog een keer borrelen met z’n allen nadat Sanne bevallen is en voordat zij weg gaat. Nog 1 keer de hele Luv2Move family bij elkaar voordat mijn zusje vertrekt naar het tropische Curacao! 

Liefs, Evelien!