Ja je leest het goed, deze zomer komt Luv2Move met een festival! Op 10 juli zal er een waar Luv2Move festival plaatsvinden in het Beeklustpark, hier in Almelo. Een festival vol met alles waar Luv2Move voor staat: dans, gezelligheid, vrolijkheid en een gezonde lifestyle. 

Tussen 10:30 & 13:30 is er van alles te doen voor alle leeftijden! Mama’s kunnen ontspannen bij een workout Veraflow, voor de kids zijn er allerlei sportieve en creatieve activiteiten en er zal ook iets gaafs geregeld worden voor de vaders! 😉 Daarnaast komt een DJ het festival aan elkaar draaien, zal er de hele ochtend entertainment op het podium zijn, geven de kids van Luv2Move een fantastisch optreden en zal er allerlei lekkers en creatiefs te koop zijn in kraampjes en foodtrucks!

We hebben ontzettend veel ideeën maar er ligt ook nog heel veel open. En daarvoor hebben we jullie nodig! Kun jij bakken als de beste en zou jij het tof vinden om jouw heerlijke baksels te verkopen? Of ben jij een creatieveling die haar knutsels wel zou willen verkopen? Ben jij goed in zingen, koken, moppen tappen, DJ-en, suikerspinnen draaien of wat dan ook? En lijkt het je gaaf om mee te werken aan Luv2Move festival? Stuur mij dan een mail want ik ben op zoek naar jou!

Samen gaan we er een fantastisch festival van maken!

Liefs Evelien