BlogNieuwsPersoonlijkUitgelicht

Luv2Move meets de Sporthal – Ik draag het stokje over.

By augustus 15, 2020 2 Comments

Vanaf 1 september zijn Thijs Blikmans en Patrick Nijstad de nieuwe eigenaren van Luv2Move. 

Waaaaaaattttt!! Die zag je zeker niet aankomen, maar het is waar. Per 1 september draag ik het “ondernemersstokje” over aan deze twee enthousiaste boys. Ben je al gaan zitten (of omgevallen van verbazing?) , dan zal ik je vertellen waarom en hoe gaaf dit is!

9 Jaar geleden ben ik begonnen met Luv2Move. Wat begon met 1 lesje voor vrienden en bekenden werd al snel een dansstudio met meerdere lessen in ons kleine zaaltje aan de Plesmanweg. In het begin van Luv2Move was ik voornamelijk bezig met dansen en lesgeven, mijn allergrootste passie . De reden dat ik voor mezelf wilde beginnen was vooral omdat ik vrijheid wilde om mijn lessen zo gaaf mogelijk aan te bieden en ik me daarin bij andere clubs vaak geremd voelde. Hoe meer Luv2Move begon te groeien, hoe meer taken en verantwoordelijkheden er automatisch bij kwamen. Hierdoor begonnen mijn werkzaamheden zich langzaam maar gestaag steeds meer te verschuiven van danseres en instructeur naar ondernemer. Inmiddels was ik allang niet meer de enige instructeur die Luv2Move rijk was en er verzamelde zich langzamerhand een geweldige crew om mij heen (LUV THEM ALL!). Bijna 3 jaar geleden verhuisden we zelfs naar de Virulyweg… Nu werd het echt  “serious business”. Daarvoor zag ik Luv2Move toch altijd een beetje als een geweldige hobby, nu runde ik gewoon een echt bedrijf. 9 Jaar lang heb ik al mijn liefde, energie, toewijding en ziel in Luv2Move gestopt. En toen kwam Corona….

De afgelopen maanden waren voor mij voor zowel zakelijk, maar vooral prive een rollercoaster. Luv2Move is letterlijk een deel van mij, dus gaat het goed met Luv dan gaat het goed met mij, maar gaat het slecht… Nou ja, je snapt me. Voor veel mensen was deze gekke tijd een periode van rust, en voor mij was dat niet anders. 

Corona verplichtte mij om figuurlijk op de rem te trappen. Door vaart te minderen zag ik ineens wat voor moois er “normaal” allemaal aan mij voorbij raast. Tijd met mijn kids, met mijn man, tijd voor hobby’s (ben begonnen met Piano spelen, voordat je denkt dat ik aan het bloemschikken ben geslagen) en ik had zelfs momenten van verveling (waaaaaattt is dat!) Ook had ik ruimte om na te denken over mijn taken en rol bij Luv2Move. Dat wat ik ECHT graag doe, bezig zijn met dans, lesgeven en de kwaliteit van de lessen verbeteren is ver naar de achtergrond geschoven omdat ik altijd bezig ben met het “bedrijf”. Al met al een periode waarin ik mezelf eens heel kritisch kon bekijken…. My god, wat kwamen er een emoties los.. Van angst, schuldgevoel & falen, naar trots en acceptatie. ERG confronterend, maar vooral bevrijdend. 

Om Luv2Move verder te helpen en mezelf uiteraard, kwam ik erachter dat ik niet langer de BAAS van Luv2Move moest zijn. Het runnen van een bedrijf is niet mijn passie…….. lesgeven en alles wat daarmee te maken heeft, daar gaat mijn hart sneller van kloppen en juist daar wil ik mijn energie in steken!

Mijn meest moeilijke, zware, emotionele en ook bevrijdende beslissing ooit.

Toen dit voor mij helder was, begon er een onzekere zoektocht naar een geschikte potentiële nieuwe eigenaar die mij & mijn crew in dienst wil nemen om onze lessen als vanouds te kunnen blijven geven. Dit kon natuurlijk niet zomaar iemand zijn, dit moest wel de beste zijn natuurlijk! 

De meest geschikte kandidaat vond ik al snel. Ik benaderde Thijs via Facebook en er was gelijk een klik! Althans dat dacht ik, want Thijs vertelde me later dat hij dacht “waarom belt die iets te aanwezige en arrogante dame mij?” Whahahah..iets met een verkeerde eerste indruk achterlaten. Maar goed, er was wel degelijk een klik en al na een paar koffie’s en overleggen met partners wisten we dat onze bedrijven naadloos aansloten en elkaar zouden kunnen versterken. 

Thijs en Patrick staan bij de Sporthal voor sfeer, kwalitatieve workouts, persoonlijke aandacht en geweldige  energie van de crew en leden. Hierin vonden zij natuurlijk gelijk aansluiting bij Luv2Move en was voor hun de beslissing om het roer over te nemen snel gemaakt.  Zij hebben de juiste instructeurs in huis om ons rooster aan te kunnen vullen met nieuwe, gave en kwalitatief hoogwaardige lessen binnen hun specialitieit, Power-lessen. Uiteraard blijven wij gewoon doen wat we doen, onze specialiteit, dansen! Een aantal weken geleden was ik nog bang voor de toekomst van Luv2Move door Corona , nu staat Luv2Move sterker dan ooit! 

Ik hoor je denken! Maar Eef , wat ga jij dan doen!? Nou.. eerst maar eens bijkomen 🙂 UITERAARD blijf ik gewoon bij Luv2Move les geven (stop ik natuurlijk nooooit mee!). Daarnaast zal ik me bij Luv2Move meer gaan richten op dat wat ik het allerliefste doe, bezig zijn met mijn vak, de kwaliteit van de lessen en de Luv2Move Academy (ons interne opleidingssysteem).  Ik kijk uit naar welke nieuwe uitdagingen er op mijn pad komen. Ik ben er klaar voor! 

De afgelopen 9 jaren hebben mij zoveel gebracht… Ik ben gegroeid als instructeur, als ondernemer, maar vooral als mens. 9 Jaar ben ik omringd geweest met geweldige mensen (vooral vrouwen), waarvan er zoveel mij geïnspireerd hebben om te doen wat ik doe. Ik heb zo ontzettend veel gelachen, maar heb me ook veilig genoeg gevoeld om te kunnen huilen. Ik heb bij Luv2Move altijd mezelf kunnen zijn en mijn passie kunnen uitvoeren. Wat het extra geweldig maakt is dat er zoveel mensen met mij deze passie, liefde voor dans en bewegen, hebben gedeeld. Een mega VETTE BEDANKT voor iedereen die onderdeel is geweest van mijn Luv2Move avontuur. Gelukkig is het nog lang niet afgelopen,

Nu is het tijd voor Luv2Move 2.0.

Dikke knuffel!

Evelien

2 Comments

 • Avatar Hans Hoogeveen schreef:

  Evelien, je eerlijkheid is bewonderenswaardig, evenals je moed.
  Blijf bij jezelf, dan blijf je gezond!
  Je baan is niet je leven, je passie is het wel!
  Veel succes in deze nieuwe fase met Luv2Move.
  Laat het los en ga los!

 • Avatar Kirsten Gazan schreef:

  Wow Evelien ben sprakeloos! Maar jeetje wat goed en sterk! Where one door closes, another door opens! It takes a village to raise a child and the child is Luv2Move. It will grow even stronger now. Dikke knuffel lieverd!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.