Yes! we are doing it again! 4 jaar geleden alweer organiseerden we onze eerste Zumba Fitness masterclass met mijn ultieme held Steve Boedt. Met 100 man dansten we het behang van de muren bij zalencentrum Tibbe. Het podium stortte half in en je kon zwemmen in de plasjes zweet, maar wat een feest! Een jaar later kwam hij nog een keer, nu in het Anker in wierden. Een beter podium, meer ruimte en nog meer Zumba liefhebbers, ook een fantastische avond! Toen was het even stil…

Intussen wel wat kleine evenementen georganiseerd, maar na Steve kon ik geen presenter meer vinden waar mijn hart sneller van ging kloppen. In ieder geval niet hard genoeg om een groot event voor te organiseren. En toen…. Toen was er STRONG by Zumba. Wauw! het is nieuw, het is anders en het is donders zwaar, ME LIKE! Vooral die filmpjes van dat meisje met die vlechten, wat een stoer wijf (mag ik ook zo’n lijf please). Haar mooie verschijning viel niet alleen mij op, zelfs René (mijn man) werd enthousiasts van haar en zo stonden we ineens STRONG te doen met z’n tweetjes in de woonkamer. Eindelijk een sport die we samen leuk vinden.

Als ik dit zo schrijf denk ik eigenlijk dat het idee om Ai Lee Syarief (het stoere wijf met vlechten) te boeken voor een masterclass ook bij René vandaan komt. Neemt niet weg dat ik super enthousiast en trots ben om haar te mogen aankondigen.

Schrijf in uw agenda:

Zondag 11-juni presenteert Luv2Move, all the way from Switzerland

Ai Lee Syarief , Lead Zumba education specialist STRONG by Zumba®

1e keer in Nederland!

BAM! Deze keer in de IISPA, Bigger Better Stronger. Naast de STRONG by Zumba Masterclass zal de Luv2Move crew jullie klaarstomen met een crazy & fun warm-up.  Ai Lee zal samen met andere Zumba instructors een uur Zumba fitness geven en om de dag peaceful af te sluiten eindigen Tina & ik met een uur VeraFlow. Het wordt een bijzondere dag waar je op zoek gaat naar jouw grenzen, waar je wordt overspoeld door plezier en waar je vooral versteld zal staan van jezelf!

Wil je meedoen? Klik dan hier om jouw kaartje te bestellen.

(Voor onze Luv2Movers: voor jou hebben we een special price. Jij krijgt 5,- korting op een kaartje. Vraag even jouw instructor, dan regelt ze het voor je.)

Are you Ready to push your limits??

Boks Evelien

4 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.