Ruim 7 jaar geleden begonnen we bij Luv2Move met de eerste kidslessen, toen nog genaamd Zumbatomic. Een superleuke dansworkout voor kinderen. Je kon deze workout een beetje vergelijken met de minidisco op de camping. De naam veranderde al snel naar Zumba kids en toen de aanmeldingen meer en meer werden kwam er ook een Booiaka & Dansation versie voor de Luv2Move kids. In de afgelopen jaren hebben verschillende instructeurs onze kidslessen op hun eigen unieke wijze ingevuld. Linda, Sanne, Manon, Bo, Myronne en ikzelf hebben met veel plezier deze workouts gegeven.

Afgelopen november deden we mee aan een danswedstrijd met één van de kidsgroepen. Wauw! Wat vonden ze dat gaaf. Ze waren er duidelijk klaar voor, in coole outfits, met een hartslag van 280 en rode wangen hebben ze met elkaar staan shinen op de dansvloer, het plezier spatte ervan af! Dit smaakte absoluut naar meer!

Dat betekende voor mij werk aan de winkel. De Dance-Scene is namelijk een wereldje op zich, en voor mij is het alweer veel te lang geleden dat ik me bezig heb gehouden met technische dansen, crews, wedstrijden enzovoort. En laten we eerlijk zijn, in de danswereld van nu ben ik een halve bejaarde! Popping, Locking, Crump, Wacking…. is toch heel wat anders dan de Britney Spears dansjes die wij vroeger deden :-). Hoe ga ik de kids van Luv2Move tegemoet komen in de wens om beter te worden in de technieken van nu en mee te kunnen doen aan wedstrijden?

Achter de schermen hebben we heel wat gesprekken en meetings gevoerd, en er is een fantastisch concept ontstaan! Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen;

Onze kinderlessen worden vanaf nu naar een hoger level getild door de Nr 1 Streetdance/Hiphop Dansschool Moves!

Deze dansschool zit in 10 verschillende grote steden verspreid over Nederland, en ze zullen vanaf nu wekelijks bij Luv2Move onze kids alle kneepjes van het dansvak leren. Alles gaat hier om de laatste dance-moves, funky beats, en ontwikkeling van je eigen danstalent. En natuurlijk up-to-date met de nieuwste dansstijlen!

En Moves! is een goede bekende in de Dance-Scene! Ze wonnen al verschillende wedstrijden en verschenen in televisieprogramma’s waaronder kijkcijferkanon  Dance Dance Dance!

We delen niet alleen onze naam (Luv2MOVE & MOVEs!), maar we bundelen onze krachten. Hoe gaaf is dat?!

Onze focus heeft altijd veel meer gelegen bij workouts voor volwassenen en dat is waar onze kracht ligt. Moves! richt zich juist veel meer op kids en hun dansontwikkeling. Een perfecte combi dus!

Moves! onderscheid zich doordat zij (net als wij) plezier in bewegen het meest belangrijk vinden. Elk kind kan op zijn of haar gemak in een prettige sfeer genieten van dans. Dus geen strijd om wie de beste is, maar samen lol maken op muziek!

De lessen worden gegeven door twee TOP-docenten!  Professionele dansers met veel dans, show & wedstrijdervaring .

Dinsdag Hip-Hop Teenz (10+)  18:00 u

Docent: Andres Meijer

“ Mijn naam is Andres Meijer. Ik dans al vanaf mijn zevende jaar. In 2013 ben ik begonnen bij een dansschool waar ik mezelf jarenlang goed heb kunnen ontwikkelen in choreografie en freestyle. Momenteel ben ik  student aan de Urban dansopleiding in Utrecht waar mijn grootste focus ligt op het gebied Hiphop. Heb jij zin om lekker te zweten en  het  uiterste in jezelf  naar boven te halen?

Come and join us!”

Woensdag Hip Hop/streetdance (5-7) 16:00 u
Woensdag Hip Hop/streetdance (8-12) 17:00 u

Docent: Karlijn Struik

“Hi! Mijn naam is Karlijn. Dansen is mijn leven! Als danser in crews als FlowMotion & Technicality en als solodanser heb ik veel wedstrijdervaring opgedaan. Mijn doel is om jou tijdens mijn lessen vrij te laten voelen en ruimte te bieden om jezelf met veel plezier te kunnen ontwikkelen.”

Ik ben super trots dat we deze geweldige mensen in huis hebben en heet MOVES! van harte welkom in onze mooie studio!

Wil je meedoen met een gratis proefles van Moves! Klik dan hier!

x Eve

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.