Yeah! we gaan weer wat nieuws doen bij Luv2Move! Dansation Gold! Ja, we hebben het Gold een beetje gejat van Zumba Gold, maar we konden niet zo snel iets anders verzinnen wat de lading dekt (Dansation Old klinkt toch minder lekker :-)). Voor degene die niet weten wat Dansation is:

Swingen op de grootste hits aller tijden! Je danst op de snelle housebeats van   nu, maar ook op disco en hits uit de 80’s. Kun jij het meezingen dan dansen we erop! Het is ,zoals alle workouts bij Luv2Move, easy-2-follow en zeer intensief. 

Samen met Linda heb ik deze workout vorig jaar ontwikkeld en het is een groot succes! Elke dinsdag staat er weer een zaal vol dames (we need more men!) te rocken op MJ en met de vingers in de lucht op Saturday night fever! 

De workout is pittig, voor sommigen te pittig en daarom kwam Linda met het geniale idee om een Dansation workout aan te bieden speciaal voor beginners en actieve ouderen. Nou ben ik zeer gevoelig voor goede ideeën en zei gelijk “JA DOEN”! Zo gezegd zo gedaan. Linda is deze zomer bezig geweest met de ontwikkeling van deze workout en deze week starten we met een 4-weekse pilot, whoop whoop! De workout is iets minder intensief dan de reguliere Dansation omdat we minder springen & draaien. Daarnaast houden we rekening met het “oudere” lichaam en wat deze nodig heeft. Zo zijn de bewegingen meer gericht op stabiliteit en flexibiliteit waar je in het dagelijks leven enorm veel baat bij hebt. Uiteraard is de les ook leuk voor jongeren en zeer geschikt voor mensen die net beginnen met dansen en of sport. 

Lekker dansen op die oude hits van vroeger, wie wil dat nou niet!!! 

“Looking for some hot Stuff” kom dan op donderdag naar Luv2Move om 19:30 and Let’s Dance 2gether! 

Liefs Evelien

Ps. Leuk idee voor een andere naam dan Gold? Kom maar door.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.