Yes!!! Finally… 2day is THE day! De nieuwe Luv2Move website is in de lucht! En wat ben ik trots! 5 maanden zijn we bezig geweest met de super toffe gasten van N3RDS en het resultaat mag er zijn!

Vijf jaar geleden ging mijn eerste website de lucht in. De homepage bestond uit een super foute foto van mij (waarvan ik hoop dat hij niet meer te traceren is) en een informatie pagina met prijzen en adresgegevens. Dat was het volgens mij. Drie jaar later hadden we toch iets meer te vertellen bij Luv2Move en kwam website nummer twee. Informatief prima, maar het leek meer op een site van een tandpasta merk dan van een gezellige en bruisende dance workout studio. Dus wilde ik graag nog één x een nieuwe site. Hopelijk is deze wat langer houdbaar, want OMG wat een tijd kost het om zoiets in elkaar te zetten!

Het begon al bij de zoektocht naar wie de site zou moeten maken. Heb heel wat gesprekjes gevoerd met sitebouwers en creatieve geesten, maar het duurde toch even voordat ik bij N3RDS terecht kwam. In de 5 jaar als eigen ondernemer heb ik geleerd dat er voor een succesvolle samenwerking een bepaalde “klik” nodig is. Je moet op dezelfde golflengte zitten of zoiets. Vaak genoeg heb ik mijn onderbuik gevoel genegeerd en dat liep meestal uit op niks. In dit geval zei mijn onderbuik gevoel heel hard “JA!” toen ik bij de jongens van N3RDS op kantoor zat… En het klopte, want het resultaat mag er wezen!

Ben vooral trots op onze blog. Afgelopen jaar ben ik samen met Rosanne begonnen met bloggen en deze is nu zoveel mooier geworden! Jullie kunnen nu reacties achterlaten (vooral doen!), zoeken naar bepaalde blogs of per categorie blogs lezen. Ook vind ik de testimonials super! Zo zie je ook de gezichten van onze leden, want uiteindelijk zijn zij het grootste onderdeel van Luv2Move.

Helemaal af is hij nog niet. We missen nog wat mooie foto’s en er moeten nog wat puntjes op de i… maar ik kon NIET meer wachten!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Je kan het achterlaten in de comment box hieronder!! Jihaaa!

 

Liefs Evelien

 

Dennis & Jordy bedankt voor jullie passievolle toewijding en gezellige samenwerking!

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.