1 januari 2017! Wakker worden met een dikke kater, maar ook een lach op mijn gezicht van de gezellige avond die ik heb gehad. Robin mocht uitslapen dus ik zat samen met Zoë  lekker aan het ontbijt om half 8. Heerlijk zo vroeg eruit na 4 uur slaap, het grote voordeel van kinderen 😉 Een tijdje later ontwaakte de rest van het huis en zaten wij met ons gezin en een stel vrienden die (wijselijk) zijn blijven slapen gezellig aan tafel.

We hadden afgesproken om het nieuwe jaar goed te beginnen en deel te nemen aan de nieuwjaarsduik. Robin bleef thuis met Zoë. Noval, Suus & ik gingen richting de zee. Wat een spektakel was dat. Wijntje, heerlijke muziek en duizenden mensen die met hun oranje Unox muts het water in sprongen! Super tof om te zien. Via een local hoorden wij iets over een kapotte rioleringsbuis en de kans op ronddrijvende drollen. Dit nieuws deed ons besluiten het spektakel te bekijken en niet zelf de plons te nemen in het ooh zo koude water van een graad of 25.

Terwijl ik met mijn wijntje in mijn hand lekker aan het bouncen was op de muziek bedacht ik me in ineens dat een Luv2Move workout hier wel super vet zou zijn!. Duizenden mensen bij elkaar, allemaal aan het feesten. Ik zag het al helemaal voor me. Santje op het podium en al die mensen die met mij mee dansen op het strand. HOE VET IS DAT !!! Dat moet toch lukken?

Na een paar uurtjes begon de kater me toch echt te nekken en ben ik naar huis gegaan. Dol enthousiast kwam ik thuis en deelde mijn geweldige idee met Robin.


Ik: “JAAAA Volgend jaar sta ik op de nieuwjaarsduik met een knallende dans workout! ”                  

Robin: Is dat haalbaar? Je hebt nu nog maar 8 mensen in je les! Moet je niet eerst jouw lessen goed op de kaart zetten?

Ik: Ohjah.. mmmm.. ja… je hebt gelijk! Maar toch, ik voel dat dit kan!

Duss ik heb een doel…Volgend jaar sta ik op dat podium en krijg ik al die mensen met hun oranje muts aan het dansen! 2017 wordt mijn jaar als dans fitness instructrice op Curacao, ik ga het gewoon DOEN! Heb ik een plan? Nope, maar ik ga ervoor en dan zal mijn pad me brengen waar ik heen wil… De nieuwjaarsduik op 1 januari 2018!

Met dit gevoel ben ik 2017 begonnen en tot nu toe loopt het heel goed. Mijn huidige lessen worden voller en ik heb er weer twee uur bijgekregen in een nieuwe club.
Laat de rest maar komen, ik heb er zin in!

Bij deze een bericht voor de organisatie van de nieuwjaarsduik Curacao, I am Comming! Leave a comment zodat we alle ins en outs kunnen bespreken.

Liefs Sanne!

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.