Specials.

In onze zoektocht naar de gaafste workouts komen wij soms programma’s tegen die we eerst willen testen of waarbij de deelnemers extra aandacht verdienen. Daarnaast zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Deze try-outs, cursussen en nieuwe concepten noemen wij Specials.

*Onderstaande Specials zijn niet altijd inbegrepen in onze lidmaatschappen en strippenkaarten.

Revalideren bij Luv2Move

Lekker dansen als revalidatietraject of juist net na het afronden van je revalidatieprogramma. De overgang tussen revalideren en weer ‘gewoon’ sporten is best groot. Daar willen en kunnen wij je bij helpen! Lekker in je eigen tempo dansen en het vertrouwen in je lichaam terugkrijgen. Luv2Move is officieel partner van de Harteraad en onze instructeurs zijn gelicenseerd beweegcoach voor hart- & vaatpatiënten. Dans jezelf weer naar een fitter, sterker en gezonder leven. Speciaal voor mensen die weer lekker willen bewegen na het doorstaan van een een moeilijke periode door bijv. hart- en vaatziekten, na een zware operatie, chemotherapie of bijv een burn-out. Zet de eerste stap weer naar een energieker en blijer leven, en durf weer te dansen. Samen met ons weer naar een leven met beweging en plezier!
Ja, vertel mij meer!

Preggy dance

“Dance with me baby”

Een dans workout speciaal voor zwangeren en dames die net een kindje hebben gekregen! Je verbetert je conditie en traint je spieren. Alles op heerlijke muziek en met een hoge dosis fun!  
Jij voelt je fit en je bent helemaal klaar voor de bevalling! Ook na de tijd ben je sneller in shape en kun jij vol energie mama zijn! Tijdens de workouts zal jouw kindje genieten van de wiegende bewegingen en positieve energie die vrijkomt tijdens het dansen.    
Meld je aan voor de cursus!

Lekker dansen voor beginners

We starten een NIEUWE groep speciaal voor vrouwen. Samen beginnen bij het begin. Iedereen doet voor het eerst mee. Iedereen is op zijn gemak.

Een makkelijk te volgend dansworkout op heerlijke muziek. Niks ingewikkelds, gewoon lekker bewegen. Een veilige en gezellige omgeving. Geen strakke pakjes. Wij heten je welkom, samen lekker bewegen en na de tijd een bak koffie.

4 weken proberen voor €25,00

Yoga voor beginners

Naast onze beginnersgroep voor dansen starten we nu ook met een beginnersgroep voor yoga!

Wil jij eigenlijk graag (weer) beginnen met Yoga? Maar denk je dat je te stijf, oud, dik of dun bent? Zie je ertegenop om een bestaande les binnen te stappen? Of is er een andere reden die jou tegenhoudt?

Doe nu mee bij ons!

Iedereen in deze groep begint bij het begin. De Yogales is makkelijk te volgen en gericht op de beginnende Yoga-er. Samen geniet je van de prachtige muziek en helende bewegingen onder begeleiding van een professionele Yoga-docent.

In een veilige omgeving (geen strakke pakjes cultuur) kun jij voorzichtig een start maken met yoga, een fitter lijf en veel meer energie!

Meedoen? Stuur een mail naar info@luv2move.nl. Wij zien je graag!

We starten op donderdag 10 januari en dan 4 x om 18:30. Vol = Vol

Meld je aan!