Specials.

In onze zoektocht naar de gaafste workouts komen wij soms programma’s tegen die we eerst willen testen of waarbij de deelnemers extra aandacht verdienen. Daarnaast zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Deze try-outs, cursussen en nieuwe concepten noemen wij Specials.

*Onderstaande Specials zijn niet altijd inbegrepen in onze lidmaatschappen en strippenkaarten.

Dansen na revalidatie

Lekker dansen als revalidatietraject of juist net na het afronden van je revalidatieprogramma. De overgang tussen revalideren en weer ‘gewoon’ sporten is best groot. Daar willen en kunnen wij je bij helpen! Lekker in je eigen tempo dansen en het vertrouwen in je lichaam terugkrijgen. Luv2Move is officieel partner van  Harteraad en onze instructeurs zijn gelicenseerd beweegcoach voor hart- & vaatpatiënten. Dans jezelf weer naar een fitter, sterker en gezonder leven. Speciaal voor mensen die weer lekker willen bewegen na het doorstaan van een een moeilijke periode door bijv. hart- en vaatziekten, na een zware operatie, chemotherapie of bijv een burn-out. Zet de eerste stap weer naar een energieker en blijer leven, en durf weer te dansen. Samen met ons weer naar een leven met beweging en plezier!
Yes! Ik doe mee!

Lekker dansen voor beginners

Eerst kennismaken met jouw instructor en dames van de groep.
Lekker meedoen op je eigen tempo. Iedereen op zijn gemak.

Een makkelijk te volgen dansworkout op heerlijke muziek. Niks ingewikkelds, gewoon lekker bewegen. Een veilige en gezellige omgeving. Geen strakke pakjes. Wij heten je welkom, samen lekker bewegen en na de tijd een bak koffie.

4 weken proberen voor €25,00