Misschien wist je dit nog niet van mij, maar ik heb een (stiekeme) passie voor zingen. Als ik heel eerlijk ben vind ik zingen misschien nog wel leuker dan dansen. Echter, de teleurstelling van mijn leven is dat ik niet klink als Beyonce of het gemiddelde veel te knappe Youtube meisje. Nee, mijn stemgeluid gaat eerder richting dat van de gemiddelde Idols deelnemer die de stip niet overleeft.

Toch heb ik aardig wat dingen op het gebied van zang gedaan in mijn leven. Veel solo’s in musicals. Oke, die van de basis en middelbare school dan, maar een musical is een musical. Ook heb ik veel zang optredens gegeven op feesten en partijen. Wel in de vorm van een grappig stukje voor het feestvarken waar mijn zusje en ik meer van genoten dan het publiek, maar een optreden is een optreden. Zo heb ik wel eens (lichtelijk aangeschoten) de microfoon gepakt tijdens een jamsessie en zelfs gezongen in een koor. Toen bleek dat ik de enige gek was die stond te dansen tussen 50 anderen haakte ik af.

Al met al… Zingen is een stiekem verlangen, wat op dit moment niet vervuld wordt. Uiteraard zing ik tijdens mijn dansworkouts voluit mee en ben ik een echte karaoke fan (als ik durf)… Maar dat blijkt niet genoeg. Toen ik over dit levensdilemma mijn hart luchtte bij René (mijn man), kwam hij met het GE-NI-A-LE idee om bij Luv2Move iets op te starten met zang (wat hou ik toch van die man). Zo gezegd, zo gedaan. Anderhalf jaar na dit fantastische idee kan ik jullie nu eindelijk uitnodigen voor het meest gave project dat ik ooit ben gestart!

S(W)ing Along!

Eerst heb ik het idee een tijdje laten borrelen. Ik wilde geen “gewoon” koor opstarten. Het moest passen bij Luv2Move. Plezier voorop, toegankelijk en de energie moest ervan af spatten. Toen ben ik op zoek gegaan naar de juiste persoon die dit samen met mij kon gaan opzetten. Iemand die wel echt kan zingen was wel handig. Na lang zoeken vond ik haar! Hilde Drees: Spontaan, energiek, de Luv2Move spirit en een fantastische zangeres! YES!

S(w)ing along wordt een vocal group waarbij wordt gezongen en gedanst. Het is geen workout, het is geen standaard koor, het is een avond vol plezier waarbij stemmen en makkelijke dans moves samen komen tot een berg energie.

In November starten we met een 4 weekse try-out. Tijdens deze try-out werken we toe naar een kerstoptreden die we tijdens de feestdagen op verschillende locaties ter promotie willen laten zien.

Word jij net zo enthousiast van dit project als ik?? Geef je dan snel op voor de Try-out!

And let out your inner Beyonce (even if you don’t sound like her :p)

Liefs Evelien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.