Jullie kunnen het niet gemist hebben, MIJN Luv2Move heeft zich aangesloten bij Telekids Musicalschool! Na een heleboel dingen geregeld te hebben was het dan afgelopen 13 februari zo ver. De eerste Telekids musicalschool les zou gegeven worden! 

Ik was er klaar voor, musical docente Renate Moespot was er klaar voor en de 20 kinderen volgens mij al helemaal! Op het begin was het allemaal nog een beetje spannend en een beetje aftasten maar met behulp van de super leuke en lieve Renate kwam al gauw iedereen los. Dansen, zingen, toneel spelen, alles kwam aan bod.

Wat was het leuk om iedereen zo enthousiast en vrij te zien. Ik merkte gelijk dat de kinderen veel minder geremd aan het performen waren dan tijdens mijn danslessen. Ze gingen helemaal op in de drama en ze voelden zich volgens mij al helemaal sterren! 

Het leuke is dat er met de kinderen ook echt gewerkt wordt aan een grote eindproductie. Alles wat de kinderen leren tijdens de musicallessen bij Luv2Move wordt samengevoegd tot 1 scene uit een grote eindproductie. Deze eindproductie gaan ze opvoeren in een groot theater in Bussum onder leiding van bekende musicalsterren. Wat gaaf en wat spannend tegelijkertijd!

Lijkt het jou of je zoon of dochtertje ook fantastisch om in een grote musicalproductie te spelen? Je kan je nog steeds opgeven voor de Telekids Musicalschool bij Luv2move. In de huidige groep spelen, dansen en zingen kinderen van 4 tot 12 en hier zijn nog een aantal plekjes vrij. Ook lijkt het me heel erg leuk om binnenkort te starten met een nieuwe groep voor tieners tussen de 12 en 16 jaar. Dus mocht je enthousiast geworden zijn, geef je dan zeker op! 

Hopelijk tot snel!

Liefs, Evelien!