BlogPersoonlijkUitgelicht

The extra mile…

By november 29, 2019 No Comments

Lieve Luv2Movers,

Is jullie eigenlijk wat opgevallen de laatste tijd?

Iets anders dan anders? Iets wat je niet zo ..123 zou verwachten?

Wij hadden namelijk de afgelopen 2 maanden een missie! Een hele mooi missie waarin jullie, onze leden, centraal staan! Omdat de maand september altijd een knetterdrukke maand is (iedereen wil zijn vakantiekwabjes kwijt) en wij ons ervan bewust zijn dat dit soms veel van jullie trouw en loyaliteit naar ons toe vraagt, was er een mooi plan ontstaan tijdens de Luv2Move Academy.

Wat is precies de Luv2Move Academy?

Dit is het trainingsinstituut van Luv2Move voor de Luv2Move crew en instructors die van ons willen leren. Hierin staat altijd de kwaliteit van onze workouts voorop en de vraag, hoe kunnen we nog betere workouts geven etc? Hier trainen we dan samen op, super leerzaam en vooral heel gezellig! Allemaal mooie thema’s hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd met altijd de intentie om onze hoge kwaliteit te bewaken en te vergroten. Afgelopen Academy (ergens eind september) werd een heel bijzondere; in plaats van te zoeken naar verbetering werd nu het unieke karakter van elke instructeur benadrukt. Dit leverde mooie persoonlijke gesprekken en heel veel waardering op. Super mooi… Ben dan altijd super dankbaar en trots dat Luv2Move zo’n gave crew heeft, met zulke lieve en bijzondere mensen!

Onderdeel van deze Academydag was het thema  ’The Extra Mile’. Kortweg gezegd; “Wat kan jij, als instructeur, extra doen tijdens jouw les om onze leden nog meer plezier  te geven?’

Nou.. creatieve ideeën erin gooien dat kunnen we , haha! (bewijs: Verrückte Stunde). Sommige moeilijk uitvoerbaar, anderen waren financieel niet haalbaar (weekendje weg met alle Pounders ;-)) maar de meeste ideeën waren superleuk & nog belangrijker, meteen toepasbaar! De opdracht luidde dan ook; Pas deze ideeën de komende maand toe tijdens jouw les! Wat een feest!

En een feestje werd het! Voor ons althans, maar hopelijk ook voor jullie!

Even een greep uit The Extra Mile, misschien heb je meerdere meegemaakt:

– Pound; Friday Night borrel met allemaal meegebrachte hapjes, Halloween-kostuums tijdens de workout en Live muziek (zusje van Sam zong de sterren van de hemel!)

– Yoga; Yoga XL Event; een superleuke dubbele yogales met vele extra’s,  speciale Yogi-thee en een spiritueel kleinigheidje

– Strong; Speciale techniek training,  2 tot zelfs 3 instructeurs op het podium (3 voor de prijs van 1)

– Dansation; een les op hoge hakken, sexy dans met maskers op, speciale 90’s les en leden die zich misdragen op het podium (houden we van!). 

– Zumba;  Special guest presenters, kostuums en cooldown met de halve crew (wat een energie-explosie was dat!!)

– Gold-lessen; superleuke cirkeldans (filmpje staat op onze tv!) 

– Onze eigen Mir deed natuurlijk ook mee; gratis fruit uitdelen als Citronella! Ik HOU VAN HAAR! 

Superleuk om te bedenken, en nog leuker om uit te voeren! Van hoeveel Extra Miles ben jij getuige geweest? En nog veel belangrijker; wat vond je ervan?

Natuurlijk is The Extra Mile maar een kleinigheidje, en kan deze gewoon nooit genoeg de lading dekken met hoe blij wij met jou zijn. Maar we hopen dat we je op deze manier een soort van hebben kunnen bedanken voor je inzet, trouw en enthousiasme. Want wat zouden we zijn zonder jullie als wandelende reclameborden bij bijvoorbeeld de kadobon-actie? Samen proberen wij te groeien naar de beste versie van onszelf, en naar de beste versie van Luv2Move.

Heb je nou weinig meegekregen van The Extra Mile? Doe dan deze maand nog mee met onze Out Of The Box Challenge en leer Luv2Move voor de volle 100% kennen.

Dank je wel dat je er bent! En dat je lid bent van onze geweldige Luv2Move-familie!

X Evelien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.