In mijn zwarte cape, met daaronder een vest en daaronder mijn kletsnatte sportkleding, pinkte ik stiekem een traantje weg. Honderd gezichten met doorlopen make-up kijken me aan met een grote glimlach. Sommigen doen niet eens mee, maar filmen mij en mijn crew tijdens het slotlied van Verrückte stunde. Wat heb ik toch een GE-WEL-DIGE baan!

Afgelopen vrijdag presenteerden wij de derde editie van Verrückte Stunde. Wat begon als een leuk ideetje van mijn man, is in een half jaar tijd uitgegroeid tot een ware productie van wereldformaat. De voorbereidingen begonnen al een aantal weken terug en met een crew die bestaat uit allemaal fanatieke creatievelingen kun je je voorstellen hoe de meest belachelijke (en grappige) ideeën ontstaan. Zo reed ik vorige week met mijn collega Nadischa naar Oldenzaal om een doodskist op te halen, want ja das toch wel gaaf en haar vader wilde wel als lijk spelen! Een kist op een aanhangwagen trekt aardig wat bekijks kan ik je vertellen.

Afgelopen vrijdag bouwden we met een heel team Luv2Move om tot spookhuis. S’avonds ging het los! De muren kwamen letterlijk naar beneden! Wat heb ik weer genoten en volgens mij iedereen met mij!

Verrückte Stunde is een vrijwilligers project en daarom ga ik nu iedereen die mee heeft geholpen om deze fantastische avond mogelijk te maken bedanken! Here we go!

Lieve Mama, Schoonmama & Schoonpapa bedankt voor jullie hulp bij het opbouwen, Luv u! Carmen & Natascha bedankt voor jullie geweldige versier prestaties, iedereen vond het doodeng! Nadischa, Mirjam & Nadira, ik waardeer jullie hulp enorm! Zonder jullie inzet was dit nooit gelukt. Rick & Maaike jullie waren geweldig (en super creapy!). Denice & Waut bedankt voor jullie keiharde werk achter de bar. René, mijn lieve man, steun en toeverlaat 🙂 Bedankt dat je mij laat gaan en steunt in de gekte van Luv2Move 🙂 en dat je de Bar Boss was! Eric bedankt voor je rol als lijk met gevaar voor eigen leven ;-). Iris bedankt voor je inzet als backstage manager, grimeur en hulp bij het omkleden (wetsuit aan en uit helemaal bezweet, super lastig!)

Zuiver uitvaartbegeleiding bedankt voor het lenen van de kist! Remon van Reamundo shows, bedankt voor het lenen van de verlichting en DJ booth. Ronald, bedankt voor de geweldige foto’s!

Feest DJ Silas! Bedankt dat je iedereen los kreeg tijdens de afterparty! Frans Wilmink bedankt voor de stukloop. Linda Stegeman bedankt voor het regelen van de versiering.

En dan als laatst de crew natuurlijk! Linda, Tina, Renan, Nadira, Samanta, Myronne, Mirjam, Nadischa … Jullie zijn THA BOMB!

Voor alle bezoekers BEDANKT voor het komen!!

Bedankt allemaal!! Nu al zin in de volgende!

Liefs Evelien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.