De allereerste Luv2move bbq is een feit! En wat voor één! Het had niet mooier kunnen zijn, met recht een droomstart van het nieuwe Luv2Move seizoen.

Voor ons, als feestcommissie, begint zo’n event ‘als een losse flodder’. Een van ons roept wat (en we roepen heeel veeel  en appen nog meer ;-)) en afhankelijk van de reacties van de anderen wordt er een idee geboren of net zo hard weer verworpen.

Het idee voor een bbq was gelijk unaniem een hit. En dan beginnen de hoe, wat, waar en wanneer vragen. Het ‘wanneer’ wordt het eerst bepaald, vanuit een vastgestelde datum kunnen we verder.

En dan volgt de rest vaak vanzelf.

In dit geval waren de kosten de grootste uitdaging. De prijs moest zo toegankelijk mogelijk worden om zoveel mogelijk leden te kunnen bereiken. Dat ‘Hoe meer leden hoe meer vreugd’ nogal een understatement is, is vast geen verrassing.

De locatie wordt bepaald en de uitnodigingen digitaal verstuurd. En dan….. Kan het grote wachten beginnen….. Wachten op jullie reacties… En dat in een vakantieperiode… Heel handig van ons….. not!  Dat gaan we de volgende x dus anders (eerder) doen 😉

Hoe supergaaf is het dan, dat in de allerlaatste dagen rondom de deadline de aanmeldingen alsnog binnen stroomden!! Whooohoooo!! In totaal, incl kids, 52 (!) aanmeldingen!! Een geweldige opkomst!

En met een totaalbedrag kunnen ook de boodschappen worden gehaald. Úren hebben we bij de Sligro doorgebracht met plussen en minnen. De mannen daar van de vlees- en kipafdeling boden tegen elkaar op, en de woordspelingen met gevulde dozen en stevige worsten vlogen over en weer. Schijnt toch behoorlijk tot de fantasie te spreken, een bbq met ruim 45 vrouwen 😉

En dan is het ein-de-lijk zondag 3 september. Het zonnetje lacht, de lucht is blauw….. enfin, je kent het wel 😉

Stokbrood werd nog even vers gehaald, én een ananasschiller?! Iets met persen en vruchtwater… Zie de live-video van Evelien Grijzen op facebook 😉  Terwijl de  laatste hand werd gelegd aan de diverse verse salades druppelden de eerste gasten binnen…

Jongens, wat was het een fantastische middag!!!

De meest onzekere factor waar elke bbq mee valt of staat werkte boven verwachting mee, het was prachtig weer met volop zon! Kon niet beter!

Twee fantastische grillmeisters hebben ons heeeel ruim voorzien van vlees en kip. Paul en Jan, nogmaals ontzettend bedankt!

En dan de locatie….! Wat een topidee van Miranda om de bbq bij haar in de achtertuin te houden met heerlijk terras vol in de zon, plus zwembad.! Volgende x staat er op de uitnodiging; ‘Zwemkleding  meenemen’. 😉

Een hele diepe buiging voor jullie gastvrijheid! En voor de overheerlijk eigengemaakte net-even-anders verse salades en sapjes!

Maar vooral zijn we ongelofelijk trots op alle Luv2movers die erbij waren! Dank je wel!! Zonder jullie is er geen klap aan!!

Trots.Op.Onze.Luv2move.Familie.

Liefs Mirjam (van de feestcommissie)

One Comment

  • Avatar RenanMC schreef:

    Het was een geweldig middag. super bedankt dat wij mogen erbij zijn… Volgende keer zullen wij beter voorbereidt zijn met muziek en geluidsaparaat voor paar dansjes tijdens de BBQ!!

    XXX

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.