Ja daar ben ik weer! Het is weer even geleden dat ik een blogje heb gepost…Eerlijk, ik was gewoon niet normaal druk!! Tja en dan schuift lullen over jezelf naar de achtergrond. 

De verhuizing van Luv2Move was weer één van de zaken die in mijn TOP 10 valt van “Ach! Hoe veel werk kan het zijn?”. Ik heb nogal de neiging om zaken te onderschatten, zo plande ik mijn bruiloft in 3 weken tijd en had ik een week na mijn bevalling mijn eerste werkklus alweer gepland. Het lukt me (bijna) altijd, maar of het altijd even handig is.. Euhhh. Zo dus ook de verhuizing van mijn bedrijf, hier kwam veel meer bij kijken dan ik in eerste instantie had kunnen bedenken, maar wat is het gaaf geworden! Ik kan me nu al niet meer voorstellen dat we in dat kleine zaaltje pasten met z’n allen.
Ruim een jaar terug schreef ik over dat ik met Luv2Move naar the next level wilde. Nou dat is gelukt! We zijn de afgelopen maanden bezig geweest om alles mooier, gaver en professioneler te maken. Soms als een kip zonder kop, soms ten koste van alles en soms met tegenzin (toen ik bijvoorbeeld op tweede kerstdag hier nog in m’n eentje een wandje stond te behangen) maar vooral met superveel plezier!
Gelukkig begint alles een beetje vorm te krijgen en komt er weer meer ruimte voor nieuwe en oude (zoals de blog) dingen. Afgelopen zondag hielden we een creatieve sessie met onze crew en daar kwamen weer zulke gave ideeën op tafel! Ik kan nu al niet wachten. Onze nieuwe locatie geeft ons ook de mogelijkheid om veel toffere dingen aan te bieden en dat laten we zien op 22 april.
Van 14 tot 17 uur kun je deze middag bij ons genieten van heerlijk eten van bijvoorbeeld By Zöe Food Lifestyle of kijken naar gave modeshows van o.a. Miss Ambitious! Uiteraard kun je meedoen met één van onze workouts zoals het nieuwe programma Floor Barre ,een balletles, maar dan op de vloer. Doe een workshop masseren van Liever Pijnvrij, leef je creatief uit bij een workshop vlagslinger maken of leer lopen op hakken! Te veel om op te noemen! Kom samen met je moeder, dochter, vriendin of buurvrouw, zou ik super leuk vinden !
Ik ga nu snel weer aan de bak! Want ook dit event past in mijn Top 10 🙂
Liefs Evelien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.