De eerste week van dit jaar schreef ik een blog.. recht vanuit mijn hart. Het ging over mijn plannen, wensen en ideeën over de groei van Luv2Move. Ik schreef over dat ik Luv2Move naar the next level wilde brengen, serieus op de kaart wilde zetten en had het over gezinsuitbreiding (van de Luv2Move family dan, die andere kan niet meer ;-)).

“Eefje…Be careful what you wish for..”

Of je nou gelooft in The secret en de krachten van het universum of puur toeval, vlak voor de vakantie kreeg ik het bericht dat The Box (het bedrijf bij wie wij al 6 jaar in zitten) zou gaan verhuizen. Dit betekende dat Luv2Move ook moest wieberen.. Slik. Een kort moment van intense paniek, stress en een dikke OMG werd al snel omgezet in actie! Waar gaan we naartoe!?!

In de afgelopen 6 jaar heb ik al heel wat zolderkamers, zaaltjes en pandjes bezocht, want een plek voor onszelf was altijd al een stiekeme wens. Helaas was nooit iets goed genoeg. Dit was natuurlijk deels waar, maar ook wat ik mezelf wijsmaakte. “Op mezelf” gaan vond ik ook wel erg spannend allemaal en bij oom Joost (The Box Boss) zat ik toch wel lekker warm en veilig.

Toen ik dat bericht kreeg was ik dus gelukkig goed voorbereid en wist ik al vrij snel waar ik naartoe wilde. Een pand dat voldoet aan onze eisen, dichtbij waar we nu zitten en de mogelijkheid tot groei..

Nou Eefje.. dat is de understatement van het jaar!”

Ja het is groot… 8 x zo groot als onze ruimte nu! Sinds drie weken heb ik de sleutel en elke keer als ik binnenkom ontglipt mij een klein gilletje en heb ik de neiging om even op mijn blote knietjes een schietgebedje te doen.

Luv2Move MOET nu wel naar the next level en serieus op de kaart, want een andere keus is er niet meer. Warm en veilig bij om Joost gaat over in echt ondernemen, groeien en ervoor zorgen dat heel Almelo kan genieten van ons geweldige concept. We gaan uitbreiden, nieuwe dingen doen. Veel meer verschillende soorten workouts, voeding, events, feestjes and so on..

Nog nooit ben ik in mijn leven zo onzeker, gespannen en bang geweest. Ik hou van controle en dingen doen waar ik goed in ben. Nu doe ik voor het eerst iets zonder te weten wat de uitkomst is en waarvan ik niet zeker ben of ik het allemaal wel kan.

“Eefje.. wat als het niet lukt.. wat moet je dan?”

Toch spring ik… Vol overgave, mijn angsten tegemoet.

“Want Eefje…wat als het wel lukt?”

Per 1oktober

Luv2Move

Virulyweg 25a Almelo

Liefs Eefje

8 Comments

 • Avatar Nathaly schreef:

  We gaan je helpen zoveel we kunnen. We gaan met zijn allen weer op zoek naar nieuwe leden die ook van sport feestjes houden. You can do it en We can do it ??.

 • Avatar Stephan schreef:

  Meid, jij kunt ALLES! Omdat jij een ongekend enthousiasme hebt, een drive die oneindig lijkt te zijn! Je denkt vooruit en hebt mensen die met je meedenken! Dankzij jouw enthousiasme en drive, werk je aanstekelijk op iedereen die met jou in contact komt! De uitdrukking ‘Yes you can!’ is jou op het lijf gebrand! Dus ‘keep it up!’ 😉 (Tot in het nieuwe seizoen! 😉 lol )

 • Avatar Margie Plomp schreef:

  Woww wat geweldig!
  Super, heel veel Suc6
  Jammer dat ik zo ver weg woon anders wist ik het wel. Elke dag bij je sporten?
  Nogmaals heel veel succes!

 • Avatar Herman Stiekema schreef:

  Eefje,

  Het gaat lukken hoor! Don’t worry…. Don’t panic….. Just work hard!

 • Avatar Anita schreef:

  Jij kunt het… eeuwig positief en sterk..
  Kijk wat je hebt bereikt!
  Maar is het spreekwoord niet ?

  Beter spijt van wat je hebt gedaan?
  Dan spijt hebben het nooit hebben gedaan?

  Dus …..

  De conclusie is….

  VET STOER
  GAAF. MOED

  EN KEI GOEDE MENSEN ACHTER JE HEBBEN STAAN

  maakt je sterker is je genomen keuze

 • Avatar Fef schreef:

  Jij kunt dit topper ❤️

 • Avatar Hans Hoogeveen schreef:

  Luv2move heeft al heel mensen laten ervaren hoeveel plezier bewegen geeft.
  Of je dik of dun bent, oud of jong, dat maakt niet uit, iedereen is welkom. De kracht van Luv2Move is haar warme, welkome sfeer, zonder prestatiedruk, met nadruk op plzierige inspanning.
  Die visie en werkwijze mag in Almelo nog wel wat sterker onder de aandacht worden gebracht, zodat nog meer mensen dit plezier kunnen ervaren en Luv2Move aan de Virulyweg succesvol verder groeit. (Ook onder jongens/mannen)

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.