Mannen, volgens mij hebben zij geen flauw idee van wat wou nou écht doen bij Luv2Move. Mijn man weet inmiddels dat wij echt wel meer doen dan, ik citeer, ”een paar dansjes”. Ik heb hem namelijk, onder dwang natuurlijk, al onze programma’s laten uitproberen en man man man wat viel hem dat tegen! Want nee wij doen niet alleen maar wat leuke dansjes, klappen in onze handen en huppelen een beetje in het rond.. Of je nou Zumba, Booiaka, Dansation of Funkystep doet, ben jij ooit de zaal uitgelopen zonder dat het zweet je van de rug af liep? En wees verstandig want als je nu ja zegt.. Dan weet ik je de volgende les te vinden en kom je er zéker niet zo makkelijk af ;-)!!

Ik verzamelde de leukste en de meest onzinnige uitspraken die mannen, die van jullie en die van ons (en mannen in het algemeen) doen over dansen bij Luv2Move!

Zou je niet eens echt moeten gaan sporten?

  • Ga je nu alweer een beetje dansjes doen?
  • Jij gaat alleen maar naar Luv2Move omdat je bang bent dat Evelien anders boos wordt! (haha)
  • Ga je weer naar de dans Marietjes?
  • Gooien jullie ook met stokjes in de lucht?
  • Ben je moe? Waarvan dan?
  • Waarom ben je zo bezweet?
  • Maar het is toch gewoon een beetje dansen?
  • Nieuwe outfit? Kun je niet gewoon in je spijkerbroek?

Dat dansen een total body workout is begrijpen veel mannen volgens mij totaal niet. We kunnen beter een échte sport doen!! Nou mannen, dans IS een echte sport, als jullie een keer mee zouden doen dan zouden jullie dat weten! Wat zouden we moeten doen om jullie mannen over te halen ook bij ons te komen dansen? Ik merkte afgelopen week op Facebook al dat sexy instructrice pakjes wel zullen helpen maar of dat nou helemaal de bedoeling is… ;-)!

Mannen, geloof ons nou maar, wij doen echt niet zomaar wat dansjes. Hoe kunnen we jullie overtuigen om eens mee te komen doen? Dan zul je zien dat ik gelijk heb! 😉

Liefs Evelien! 

Ps. Deze blog is niet gericht aan al jullie kerels die WEL weten wat wij doen, die WEL dansen en die WEL mee doen met dance workouts…:-) Ik weet dat jullie bestaan, dus zouden jullie ook een x bij ons mee willen doen!!! Zoals Hans, onze enige man!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.