Weer een jaar erbij.. 27 alweer. Oké oké.. 37. Mijn moeder zegt wel eens, jemig ik heb al een kind van 37! En zo voel ik me vaak ook nog…Een kind. Ik vind het niets dat hele ouder worden. Elk jaar besef ik meer dat het ooit eens ophoudt. Niet de meest gezellige gedachte, maar daardoor probeer ik wel meer bewust te leven en te genieten van de tijd die ik heb.

Mijn dag begon met cadeautjes in bed. Een geweldige “best mom of the world” mok en lavendel geurkaarsjes, want die vond Valentijn het lekkerst, schattig toch! Verder weinig aan mijn verjaardag gedaan. Cake eten met mijn vrijdagochtend Zumba groepje en ’s middags nog een gebakje (ja ik ben jarig dan mag dat) met een vriendinnetje die ik al veeel te lang niet had gezien. ’s Avonds the Voice met mijn lief en kids. Terwijl René wat hapjes op tafel zet kijk ik nog even snel op Facebook. Meer dan 340 mensen hebben iets op uw tijdlijn geplaatst! Jezus.. als je me vraagt om nu 340 namen te noemen van mensen die ik ken, dan kom ik niet eens aan 100 denk ik (Luv2Move leden buiten beschouwing gelaten dan ;-), want die ken ik allemaal bij naam). Super lief en bedankt daarvoor allemaal. Heb nog niet eens de tijd gehad om ze allemaal door te lezen, dus dat doe ik zeker nog!

Een beetje schuldgevoel bekroop mij na het zien van deze aantallen, want zelf schrijf ik dus maar heel sporadisch een verjaardagsgroet op Facebook. Zou ik al mijn Facebook vrienden een prettige verjaardag willen wensen dan kost mij dat minimaal 5 minuten per dag, dat is meer dan 30 uur per jaar! De enige verjaardagen waar ik aan denk en wat aan doe zijn die van de mensen die heel dicht bij me staan en zelfs die vergeet ik wel eens. Maar als ik er zo over nadenk, gok ik dat het grootste deel van die 340 mensen niet eens gemerkt heeft dat ik ze geen verjaarsbericht heb gestuurd het afgelopen jaar. Misschien moeten we die 30 uur per jaar met z’n allen besteden aan “echt” contact. Een gezellig bezoekje, lief kaartje of belletje aan die oude vriend, die verre nicht of die aardige dame van de supermarkt.

Zou je de verjaardagsverplichting (want zo voelt het een beetje voor me, nog een agenda taak!) van Facebook per direct afschaffen dan heb je misschien ook tijd om eens per week een workout bij mij te volgen. Meerdere vliegen in één klap! Goed voor je lijf, goed voor je geest en we zien elkaar wat vaker. Misschien dat ik dan volgend jaar wel bij je langskom op je verjaardag 🙂

Klik hier voor een gratis proefworkout… als je tijd hebt tenminste 😉

Luv Evelien

4 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.