1. De frontrow diva.

Jij staat altijd vooraan en kent de danspasjes van voor tot achter. Weet de instructrice het even niet meer? Geen probleem! Ze hoeft maar naar jou te kijken en ze kan weer verder! Jij bent dol op dansen en voelt je helemaal thuis bij Luv2Move!

2. De clumsy dancing queen.

Jij danst al jaren bij Luv2Move maar eerlijk is eerlijk, hoe veel workouts je ook mee doet, je blijft een beetje klunzig. Jij kent de pasjes hartstikke goed maar zet toch vaak net even een pasje te snel, te laat of naar links i.p.v. rechts! Maar wat maakt het uit! Je lacht om jezelf en je hebt hartstikke veel plezier, daar gaat het om. 

3. Queen B to be! 

Die dansjes kunnen jou gestolen worden maar die muziek! Daar ga jij voor! Je zingt de sterren van de hemel tijdens de lessen en waant je Beyonce op een mega podium. Je duimt dat de muziek nooit per ongeluk uit zal vallen tijdens een workout want mensen écht kennis laten maken met je zangkunsten.. Dat is nou ook weer niet de bedoeling ;-)! 

4. De eeuwige enthousiasteling.

Jij kent de pasjes perfect, danst alsof je op een enorm podium staat, zingt de muziek keihard mee en WOEHOE’t er op los. Je bent net zo enthousiast als ik (misschien nog wel enthousiaster). Deze workout is voor jou echt even een uurtje helemaal uit je dak gaan en de wereld om je heen volledig vergeten.

5. Het lieve muurbloempje.

Jij staat altijd achteraan. Hoe goed je ook kan dansen of hoe lang je ook al mee doet, vooraan staan vind jij gewoon helemaal niks. Jij staat liever niet in de spotlight en vindt het helemaal prima daar achter in de zaal. “Laat mij nou maar lekker mijn ding doen zonder dat al die mensen mij kunnen zien!”

6. De copycat 

Jij zoekt een plekje in de zaal waar je het beste uitzicht hebt op de instructrice. Je vindt het namelijk belangrijk om alle moves pre-cies na te doen, en dat natuurlijk zo goed mogelijk! Maakt de instructrice een fout, dan maak jij die ook. Oeps! Je baalt als het erg druk is en al die mensen je uitzicht op de instructrice belemmeren! Een tip: spiek het gewoon af van de frontrow diva ;-)!!

7. De niet-dansende couchpotato.

Get your sexy ass of that couch en kom dansen bij ons!! Je weet dat je eigenlijk écht een keer in beweging moet komen maar naar de sportschool gaan is zo saai! Dansen bij ons niet. Kom eens langs bij Luv2Move, dans een keer mee en ik weet zeker dat je verkocht bent!

Vertel, wie ben jij?!

Liefs, Evelien.