Kanker… Het blijft een rotwoord. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad en bijna iedereen heeft wel iemand verloren aan deze rotziekte. Ik ook, mijn allerliefste oma, één van mijn beste vrienden en afgelopen jaar nog mijn geweldige oom.  Gelukkig ken ik ook mensen die deze ziekte hebben overwonnen en gelukkig kunnen ze er steeds meer tegen doen. 

Een tijdje terug werd ik benaderd door André Tuller. Hij is DJ en hij draaide al eens plaatjes tijdens een van onze optredens. André zit in de organisatie van Samenloop voor Hoop (een inzameling-event voor het KWF)  en toen hij mij vroeg of wij hier aan mee wilden werken zei ik natuurlijk gelijk ja!! Hij wilde Luv2Move er graag bij hebben omdat hij vindt dat Luv2Move altijd zoveel positieve energie afgeeft.  Super leuk om te horen natuurlijk en ook zo waar! Wat hebben we al veel toffe dingen gedaan met z’n allen en daarom lijkt het me geweldig als we gezamenlijk, met de hele bups, onze energie inzetten voor het KWF. 

Wat is Samenloop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette op 22 & 23 juni staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Wat gaat Luv2Move doen!?
Tijdens het event zullen wij de Warming-up verzorgen en op de tweede dag geven we ’s morgens een knallende dansworkout! We hebben een eigen kraam waar we op allerlei manieren extra geld kunnen inzamelen. Dus heb jij iets leuks te koop? Kun je heerlijk bakken? of doe je kunstjes voor geld? 🙂 Let’s do it!

Daarnaast willen we natuurlijk met een zo groot mogelijk team meelopen! Dus hierbij mij vraag aan JOU… Loop je met ons mee? Of je nou hardcore Luv2mover, een stiekeme Luv2Move fan, of iemand die nog nooit van ons heeft gehoord bent… Wandel gezellig mee! 

De kosten om mee te wandelen zijn 15,- euro, dit bedrag gaat uiteraard naar het KWF! Hiervoor krijg je een dag (of zo lang als je wil) gezelligheid, een T-Shirt en draag je bij aan het verslaan van deze rotziekte! 

Loop je met mij mee? Ik hoop het!! 

Liefs Evelien! 

KLIK HIER om je aan te melden!! 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.