Ik ben dol op iedereen waarmee ik werk bij Luv2Move. Eigenlijk ben ik natuurlijk in eerste instantie werkgever maar zo voelt het voor mij totaal niet (en volgens mij ook voor de meiden niet). We delen niet alleen onze passie voor dansen met elkaar maar eigenlijk alles. We noemen onszelf niet voor niets de Luv2move familie! Van avondjes uit, uren belachelijke foto’s en video’s sturen op de app tot we er bij neervallen van het lachen tot het delen van mindere dagen en dingen die ons bezighouden.

Het voelt ontzettend fijn om zo vertrouwd met elkaar te zijn en wij hopen dit ook naar jullie uit te stralen! 

Maar natuurlijk zijn we in eerste instantie collega’s en willen we samen Luv2Move naar een volgend level tillen. Ik besloot, naar aanleiding van persoonlijke gesprekken met iedereen, een workshop passie en authenticiteit te organiseren in samenwerking met mijn vriendin Chantal van Bloov!

——

In het super mooie hotel Gaia in Deventer werd deze workshop gehouden en wat was het mooi, confronterend, intensief en emotioneel. We hebben gelachen en gehuild, ons compleet open gesteld voor elkaar en onze onzekerheden met elkaar gedeeld. 

Want dat leek een struikelblok te zijn waar we allemaal regelmatig tegenaan lopen: onzekerheid. Natuurlijk waren er nog meer punten waarop we ons graag zouden willen ontwikkelen maar die onzekerheid bleef een terugkomend iets. Hoe is het mogelijk zul je denken dat wij, meiden die op een podium staan voor een grote groep, onzeker zijn over wat we doen, hoe we dat doen, wie we zijn en hoe anderen hierop zullen reageren? Maar zo gek is dat natuurlijk niet. Wij zijn ook maar ‚gewone meiden’ die dealen met onze onzekerheden. 

De workshop heeft ons dat laten inzien en inzicht is het begin van groei. Hiermee kunnen we als team aan de slag gaan! Mocht je nou na een workout van ons denken: wauw wat heeft ze dat toch top gedaan? Zeg het ons dan gewoon! Niet om ons veren in onze reet billen te steken maar simpelweg omdat ook wij groeien van complimentjes ;-)! 

Liefs Evelien!